20-01-2009, Saat: 12:31
(Son Düzenleme: 31-08-2013, Saat: 14:41, Düzenleyen: Pinkharmony..)
Muwoonamul / Moowoonamul
Bu yemek turpla yapılan bir ara öğün yemeğidir.
![[Resim: adszlkjhgfvv6.png]](http://img49.imageshack.us/img49/9854/adszlkjhgfvv6.png)
Malzemeler:
1 tane orta büyüklükte Kore turbu
Tuz
Sarımsak
Susam yağı
Yağ
Kırmızı biber
Yapılışı:
1- Turplari jülyen usulü ince ince doğrayın.
2- Bir tencereyi ısıtın ve biraz yağ koyun. Trupları tavaya koyun. 1 kaşık tuz, 1 diş ezilmiş sarımsak da ekleyin biraz kavurun.
3- 1/4 bardak su koyun kapağını kapatın ve su kaynayıncaya kadar bekleyin.
4- Ocağı kapatın susamı ve susam yağını ekleyip biraz karıştırın.
5- Servise hazırdır.
6- Üstünü kırmızı biberle süsleyebilirsiniz.
ENGLISH
Ingredients:
- 1 medium size Korean radish
- salt
- garlic
- sesame oil
- vegetable oil
- shredded red pepper
Preparation:
- Cut radish into thin strips to make about 5-6 cups.
- Heat up a pan and put 1tbs vegetable oil and add the radish strips ,1 ts salt, 1 clove of minced garlic, and sauté it for a few minutes.
- Add 1/4 cup of water and close the lid and lower the heat and simmer for 8-10 minutes.
- Turn off the heat and add a few drops of sesame oil and mix it gently.
- Garnish it with shredded red pepper on top if you want
Bu yemek turpla yapılan bir ara öğün yemeğidir.
![[Resim: adszlkjhgfvv6.png]](http://img49.imageshack.us/img49/9854/adszlkjhgfvv6.png)
Malzemeler:
1 tane orta büyüklükte Kore turbu
Tuz
Sarımsak
Susam yağı
Yağ
Kırmızı biber
Yapılışı:
1- Turplari jülyen usulü ince ince doğrayın.
2- Bir tencereyi ısıtın ve biraz yağ koyun. Trupları tavaya koyun. 1 kaşık tuz, 1 diş ezilmiş sarımsak da ekleyin biraz kavurun.
3- 1/4 bardak su koyun kapağını kapatın ve su kaynayıncaya kadar bekleyin.
4- Ocağı kapatın susamı ve susam yağını ekleyip biraz karıştırın.
5- Servise hazırdır.
6- Üstünü kırmızı biberle süsleyebilirsiniz.
ENGLISH
Ingredients:
- 1 medium size Korean radish
- salt
- garlic
- sesame oil
- vegetable oil
- shredded red pepper
Preparation:
- Cut radish into thin strips to make about 5-6 cups.
- Heat up a pan and put 1tbs vegetable oil and add the radish strips ,1 ts salt, 1 clove of minced garlic, and sauté it for a few minutes.
- Add 1/4 cup of water and close the lid and lower the heat and simmer for 8-10 minutes.
- Turn off the heat and add a few drops of sesame oil and mix it gently.
- Garnish it with shredded red pepper on top if you want