yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
Haber için tesekkürler. Onay
Possibility of TVXQ reunion through Avex?

Avex araciligiyla TVXQ'nun yeniden birlesmesi mümkün mü?

TVXQ'nun yeniden birlesmesi olasiligiyla ilgili en son haberler sektör genelinde sok dalgalari gönderdi.
22 Ocak'ta, "Avex bir kurtarici gibi mi hareket edecek? TVXQ'nun birlesme tasarisi" baslikli Japonca bir makale su yüzüne çikti. Bu, eskiden JYJ'nin Japonya etkinliklerine engel olmakla suçlanmis olan Avex tarafindan ayarlanan Tokyo Dome'deki birlesme konseri söylentilerini açikladi. Avex'in beklenenden daha az ilgi gören yayinlari göz önüne alinacak olursa, bu tasariyla boy ölçüsmeye istekli olduklari ve JYJ'nin Japonya etkinliklerini engellemeyi durduracaklari söyleniyor. Japon sarkici Ayumi Hamasaki her iki taraf adina da görüsmeler yapilacagi üzerine dedikodular çikardi.
Olasi birlesmenin haberleri dünyanin dört bir yanindan hayranlar tarafindan coskuyla karsilanirken, birçogu aslinda ortaya çikan böyle bir birlesme ihtimaline kuskucu yaklasiyor. Aslinda bu birlesmenin SM Entertainment yerine Avex tarafindan düzenlenmesi de ayrica bir kuskulanma nedenidir.
Makale; Avex'in son basarisizliginin böylesine siradisi bir tasarimin yürütülmesinin nedeni olabilecegini üstü kapali bir sekilde söyleyerek, "TVXQ'nun birlesmesi birçok hayranin bekledigi bir sey oldugundan, bunun gerçeklesecegine dair küçük bir ihtimal Avex'in her seyi göze alacaginin bir göstergesidir." diye açiklamaya devam ediyor.
TVXQ hayranlari bu haberi "Birlesmenin gerçeklesmesi harika olmasina ragmen, bu pek mümknü görünmüyor.", "Avex'in bu tasariya önderlik edecegini söylüyorlar; ama ben onlara güvenmiyorum." ve "Umarim onlar bu anlamsiz birlesme makalelerini yazmaya bir son verir." diye yanitladi.
Herhangi bir taraftan herhangi bir resmi açiklama yapilmamis olsa da, bu dedikodular ve tahminlerin dogrulanmalarini beklemek açisindan önemlidir.

S.T.

Recent news on the possibility of TVXQ's reunion is sending shockwaves throughout the industry.
On January 22nd, a Japanese article titled, "Will Avex act as the savior? TVXQ's reunion project" surfaced. It reported of rumors of a reunion concert at Tokyo Dome orchestrated by Avex, who was previously accused of hindering JYJ's Japanese activities. In light of Avex's recent under-performing releases, it is said that they are willing to go head with this project and stop hindering JYJ's Japanese activities. Japanese superstar Ayumi Hamasaki is rumored to be negotiating on behalf of both sides.
While the news of a possible reunion is being met with enthusiasm by fans all over the world, many are skeptical of the chances of such a reunion actually occurring. The fact that this reunion is being orchestrated by Avex instead of SM Entertainment is also a cause of skepticism.
The article goes on to state, "While the reunion of TVXQ is something that many fans are waiting, the small possibility of this actually happening is an indicator of Avex's desperation," hinting that Avex's recent lack of success may be reason for pursuing such an unlikely project.
TVXQ fans responded to the news with, "While it would be great if reunion happens, it seems unlikely", "They say Avex will lead the project but I can't trust them", and "I hope they stop writing these pointless reunion articles".
As no official statements have been released from any parties, it's important to wait for these rumors and speculations to be confirmed.

24.01.2012-allkpop

[Resim: 20120124tvxq.jpg]
Insallah tekrar birlesirler ya. Happy0064 Atkilic Super Muzikgrubu
Haber için tesekkürler...
Ben de birlesmelerini çok istiyorum, haber için tesekkürler. Smile
Kaç zamandir bu tür dedikodular vardi. SM yeni grup çikarip yeni bir TVXQ olusturmak istiyor.
Böylece Changmin ve Yunho'nun da yakasini birakabilir.
Insallah bu sefer gerçek olur.
O kadar sevindim ki... Kalp
Brian Joo reveals MV teaser for “Taking Leave of You”

Brian Joo "Taking Leave of You" klibinin tanitimini yayinladi

Brian Joo, yeni albümü 'ReBorn Part 1'i tanitmak ve piyasaya sürmek için hazirlanirken klip tanitimini yayinladi.

Tanitim klibi iki bölümden olusuyor. Ilk kisimda, Tiger JK'nin coskulu rap bölümü görülürken, ikinci kisim ise bazi güçlü görüntüler içermekte.

Min-Hee Chang^^

Brian Joo is preparing to unleash his new album, ‘ReBorn Part 1‘, and to kick off the hype, he’s released his MV teaser!

The video is comprised of two parts: the first sees a fiery rapping segment from Tiger JK while the second involves some powerful imagery.

24.01.2012 - allkpop

[Resim: 20120125brianjoo.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Bütün haberler için tesekkür ederiz arkadaslar... Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
EXO releases 11th teaser, featuring Xiu Min & Kai

EXO, Xiu Min ve Kai'nin yer aldigi 11. tanitim klibini yayinladi

SM Entertainment, ajansin en yeni erkek grubu EXO'nun 11. tanitim klibini yayinladi. Bu tanitim klibinde, daha önce görülmeyen üye Xiu Min de tanitiliyor.

Min-Hee Chang^^

SM Entertainment has just shared with the public its 11th video teaser for the agency’s latest boy group, EXO, introducing a never-before-seen member, Xiu Min!

25.01.2012 - allkpop

[Resim: 20120125xiumin2.jpg]

Tickets to INFINITE’s Japan concert sell out in ten minutes

INFINITE grubunun Japonya konseri için satisa sunulan biletleri 10 dakika içinde satildi.

INFINITE'nin popüleritesinin fazla olmasi dolayisiyla Japonya konseri biletleri oldukça hizli bir sekilde satildi. Biletlerin bu kadar çabuk satilmasiyla kendisine yer bulamayan hayranlar baska konser talebinde bulundu.

INFINITE grubunun Japonya konserleri ‘Second Invasion Japan Tokyo’ adiyla 25-26 Subat tarihlerinde yapilacak.

Melissaa

INFINITE‘s increasing popularity has been confirmed through the quick sales of their Japanese concert tickets! With the tickets selling out so quickly, an additional concert date was requested by the many fans who weren’t able to grab one for themselves.

INFINITE’s ‘Second Invasion Japan Tokyo’ concerts are scheduled to be held on Febrary 25th and 26th.

25.01.2012 - allkpop

[Resim: 20120124infinite.jpg]

RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
B2ST releases digital single, "I Knew It"

B2ST dijital single'i "I Knew It"i yayinladi

Idol grup B2ST, dijital single'i "I Knew It"i yayinladi.

Min-Hee Chang^^

Idol group B2ST have just released their digital single, "I Knew It"!

25.01.2012 - allkpop

[Resim: 20120126b2stiknewit.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi