16-10-2011, Saat: 16:18
(Son Düzenleme: 16-10-2011, Saat: 16:29, Düzenleyen: şengül altuncan.)
Inanmiyorum! Gerçekten var. o.O Kulaklarim beni yaniltmiyordur umarim. T.T
.
Music News from Korea
|
16-10-2011, Saat: 16:18
(Son Düzenleme: 16-10-2011, Saat: 16:29, Düzenleyen: şengül altuncan.)
Inanmiyorum! Gerçekten var. o.O Kulaklarim beni yaniltmiyordur umarim. T.T
.
16-10-2011, Saat: 16:57
Bu gerçek olabilir mi? SM stüdyosunda JYJ'nin sesini hem de Maximum sarkisinda duymak?.... Gerçek olamasini çok çok istiyorum. Besinin yine birlikte sarki söylemesini... Ancak bana biraz sahte geldi. Yani gelismis Photoshop programlariyla sesler degistirilebiliyor. Sarkiyla oynayip Jae ve Junsu'nun sesini koymus olabilirler. Ama eger öyleyse var ya... O yapanlari.... Elim ayagim titredi izlerken. Kulaklarima inanamadim. Annem, ablam ve ben saskinliklarla izledik. ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
16-10-2011, Saat: 17:28
(16-10-2011, Saat: 16:57)dadl_u yazdı: Bu gerçek olabilir mi? SM stüdyosunda JYJ'nin sesini hem de Maximum sarkisinda duymak?.... Gerçek olamasini çok çok istiyorum. Besinin yine birlikte sarki söylemesini... Ancak bana biraz sahte geldi. Yani gelismis Photoshop programlariyla sesler degistirilebiliyor. Sarkiyla oynayip Jae ve Junsu'nun sesini koymus olabilirler. Ama eger öyleyse var ya... O yapanlari.... Gerçek olmasi mümkün. Çünkü daha HoMin stüdyo kaydini yapmadan dans için çalisiyor olabilir. Yani bu sarki önceden hazirdi demek ki ve sonradan JYJ ayrildi. ![]() ![]()
O daha da aci degil mi? Besinin o kadar hazirlanip da sadece ikisinin söyleyebilmesi...
Hem JYJ hem HoMin için çok zor olmustur. ![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
16-10-2011, Saat: 23:22
BoA, "Milestone" isimli yeni bir Japonca single çikaracagini duyurdu
BoA, birkaç hafta önce twitter araciligiyla yeni bir single albüm çikaracagini duyurarak hayranlarini sasirtmisti. Simdi de, bu yeni single albüm hakkinda detayli bilgi yayinlandi. ''Milestone'' isimli Japonca single albüm, ayni zamanda BoA'nin bir buçuk yil aradan sonra Japonya müzik piyasasina yapacagi dönüs de olacak. Albümün sarki listesi: <Milestone> CD: 01. Milestone 02. I SEE ME 03. Meri Kuri ~BEST & USA Version~ 04. Milestone -Instrumental- DVD: 01. Milestone Müzik Klibi 02. 10. Yil Filmi (Tentative Title) 03. Sahne Arkasi Çekimleri Süre: ortalama 30 dakika FiLiZz53 BoA announced her next Japanese single, “Milestone” A few weeks ago, BoA teased her fans with a tweet about a new single. New info about this single has just been revealed. Titled “Milestone“, the single will be BoA’s first Japanese release in about a year and a half. Check out the track list below! <Milestone> CD: 01. Milestone 02. I SEE ME 03. Meri Kuri ~BEST & USA Version~ 04. Milestone -Instrumental- DVD: 01. Milestone Music Video 02. 10th Anniversary Film (Tentative Title) 03. Making-of Clip Duration: approximately 30 minutes (16.10.2011 - allkpop) ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
16-10-2011, Saat: 23:30
B2ST, ikinci yildönümünü anlamli mesajlarla kutladi
B2ST, ikinci yildönümünü hayranlarina twitter araciligiyla anlamli mesajlar göndererek kutladi. Yoseob 16 Ekim tarihinde; ''Lütfen bizi ileride daha fazla takip edin! Gerçeklesmesini istedigim çok fazla sey var. Büyüdügümüzü gördügünüze göre lütfen bizlere anne sefkatiyle yaklasin'' seklinde bir mesaj yayinladi. Dongwoon ise; ''Baska söze gerek yok. Henüz yalnizca ikinci yildönümümüzdeyiz ve su anki gibi devam etmemizi diliyorum'' dedi. FiLiZz53 B2ST celebrated second anniversary with thoughtful messages B2ST celebrated their second anniversary with a string of thoughtful tweets for their fans. On October 16th, Yoseob wrote, “Please follow us into the future. I want to look forward to more. Please give us a motherly smile as you watch us grow.” Dongwoon wrote, “Nothing else needs to be said. We’re only at our second year, and I ask that we continue as we have been doing.” (16.10.2011 - allkpop) ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
17-10-2011, Saat: 22:29
SECRET releases first full album, “Moving in Secret”
SECRET, “Moving in Secret” Adinda Uzun Albüm Yayinladi 2011 kiz grubu SERET için müthis bir sene idi, iki single’lari "Shy Boy" ve "Starlight Moonlight" ile kendi kariyerlerinde büyük basari elde ettiler. Daha iyisini yapmak için, nihayet, " Moving In Secret" adinda ilk tam uzun albümü yayinladilar. 10 parça’dan olusan albüm SECRET’in özgü bir kisiligini ifade etmek için çesitli tarzlarinin ögelerini içerir. nastja 2011 marks a wild year for girl group SECRET, who made huge leaps in their career with their two singles “Shy Boy” and “Starlight Moonlight“. To cap it all off, they’ve finally unleashed their very first full-length album titled, “Moving In Secret“. Comprised of 10 tracks, the album takes elements from a variety of genres to express a personality that’s unique to SECRET. 17.10.2011 - allkpop SECRET – 01. Love is MOVE SECRET – 02. Sexy SECRET – 03. Don’t Laugh SECRET – 04 Movie Star SECRET – 05. Amazinger (Zinger Solo) SECRET – 06. Together SECRET – 07. Hope SECRET – 08. Bastard SECRET – 09. Neverland ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
17-10-2011, Saat: 22:44
Shin Hye Sung confirms comeback date for Shinhwa
Shin Hye Sung, Shinhwa’nin Geri Dönüs Tarihini Açikladi 16 Ekim tarihinde, Shin Hye Sung ‘Shin Hye Sung 2011 Japan Tour – The Road Not Taken Act III‘ Japonya konseri düzenledi, ve efsanevi grup Shinhwa’nin resmi bir geri dönüsü olacagini dogruladi! Shin Hye Sung, "Gelecek yil 24 Mart'ta, Shinhwa’nin alti üyesi bir araya gelip bir albüm çikarmak ve performans sergilemek için planlar içindeyiz. Su anda görüs ve fikirlerimizi paylasmak için sik sik toplanti yapiyoruz," diye açikladi. "Ben ayni zamanda bu kis Kore'de kendi albümümü yayinlamayi planliyorum. Bu benim müzikal renk sarkilarim ile dolu olacak. Benim ve yakinda çikacak Shinhwa albümüne lütfen sevginizi gösterin," diye devam etti. Shin Hye Sung "Awaken" ile konsere basladi ve “Tick Tock“, “Think About It“ ve “Don’t Love Somebody Else“ gibi sarkilarini seslendirerek devam etti. Ayni zamanda kendine ait olan Japonca albümü, “Find Voice in Song“ sarkilarini sahnede sergileyerek, 5.000 izleyici büyüledi. nastja On October 16th, Shin Hye Sung held his Japanese concert, ‘Shin Hye Sung 2011 Japan Tour – The Road Not Taken Act III‘, and confirmed an official comeback date for legendary group, Shinhwa! Shin Hye Sung revealed, “On March 24th of next year, the six members of Shinhwa are planning to get together to put out another album and perform. We’re currently meeting up frequently to share our opinions and ideas.” He continued, “I’m also planning to release my own album in Korea this winter. It will be one filled with songs of my musical color. Please give much love for both my album and Shinhwa’s upcoming release.” Shin Hye Sung kicked off his concert with “Awaken” and went on to perform songs like “Tick Tock“, “Think About It“, and “Don’t Love Somebody Else“. He also captivated his 5,000 member audience by performing songs off of his original Japanese album, “Find Voice in Song“. 17.10.2011 - allkpop ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
18-10-2011, Saat: 1:04
Instiz releases chart rankings for the 2nd week of October!
Ekim ayinin 2. Haftasinda Instiz Popüler Listesi Siralamasini Yayinladi! Instiz Popüler Müzik Listesi, Güney Kore'nin kullandigi çesitli müziklerin satis siralamasini birlestirir. Instiz Popüler Single Siralamasi 1. Lee Seung Gi – “Alone in Love” – 9,018 Puan 2. Busker Busker – “Yearning Girl” (“Superstar K3″) – 8,252 Puan 3. Oolala Session – “Open Arms” (“Superstar K3″) – 7,688 Puan 4. Two Months – “Fox” (“Superstar K3″) – 7,342 Puan 5. Tablo – “Airbag” ft. Naul – 6,299 Puan 6. Two Months – “Poker Face (Lady GaGa)” (“Superstar K3″) – 5,880 Puan 7. Wheesung – “They’re Coming” – 4,634 Puan 8. Kim Kyung Ho – “In Between Love and Friendship” – 4,295 Puan 9. Huh Gak – “Hello” – 3,349 Puan 10. Orange Caramel – “Shanghai Romance” – 3,128 Puan nastja The Instiz chart combines the overwhelming variety of charts that South Korea uses to rank music sales. Instiz Chart Singles Ranking 1. Lee Seung Gi – “Alone in Love” – 9,018 Points 2. Busker Busker – “Yearning Girl” (“Superstar K3″) – 8,252 Points 3. Oolala Session – “Open Arms” (“Superstar K3″) – 7,688 Points 4. Two Months – “Fox” (“Superstar K3″) – 7,342 Points 5. Tablo – “Airbag” ft. Naul – 6,299 Points 6. Two Months – “Poker Face (Lady GaGa)” (“Superstar K3″) – 5,880 Points 7. Wheesung – “They’re Coming” – 4,634 Points 8. Kim Kyung Ho – “In Between Love and Friendship” – 4,295 Points 9. Huh Gak – “Hello” – 3,349 Points 10. Orange Caramel – “Shanghai Romance” – 3,128 Points 17.10.2011 - allkpop ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|