yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Bu ne ya erkek grupları coştu. Herkes mükemmel şekilde geri dönüyor. Biggrin
시노시작
2Yoon Unveils Group Teaser Photos for ‘Harvest Moon’

2Yoon ‘Harvest Moon’ İçin Grup Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı

4minute üyeleri Gayoon ve Jiyoon ‘2Yoon’ isimli yeni bir alt grup olarak çıkış yapmak üzere! İkilinin dün yayınlanan bireysel tanıtım fotoğraflarının ardından, bugün de grup tanıtım fotoğrafları yayınlandı.

Fotoğraflar, herkesin bildiği üzere grubun çıkış tarihi olan “130117” ve ‘Harvest Moon’ yazıları ile birlikte Cube Entertainment’ın Facebook ve Twitter hesapları üzerinden yayınlandı.

Daha önce de belirtildiği gibi, 4minute’ın güçlü ve karizmatik imajından farklı olarak, 2Yoon genç kadınların duygularını betimlemek için daha saf ve masum bir görünüm sergileyecek.

Min-Hee Chang^^

With 4minute‘s Gayoon and Jiyoon about to make their debut as a new sub-unit ‘2Yoon”, group teaser photos have been revealed after the individual ones released yesterday.

Along with the photos, the words ‘Harvest Moon‘ were written on Cube Entertainment‘s facebook as well as twitter, along with the date “130117“, which as you all know, is the release date of the sub-unit’s project.

As mentioned earlier, 2Yoon will be setting aside their strong and charismatic image as 4minute in exchange more a more innocent and pure concept to depict the emotions of young women.

09.01.2013 - allkpop

[Resim: 201301092yoonharvestmoo.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Teşekkür ederiz...Onay

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

(09-01-2013, Saat: 15:14)Min-Hee Chang^^ yazdı: 2Yoon Unveils Group Teaser Photos for ‘Harvest Moon’

2Yoon ‘Harvest Moon’ İçin Grup Tanıtım Fotoğraflarını Yayınladı

4minute üyeleri Gayoon ve Jiyoon ‘2Yoon’ isimli yeni bir alt grup olarak çıkış yapmak üzere! İkilinin dün yayınlanan bireysel tanıtım fotoğraflarının ardından, bugün de grup tanıtım fotoğrafları yayınlandı.

Fotoğraflar, herkesin bildiği üzere grubun çıkış tarihi olan “130117” ve ‘Harvest Moon’ yazıları ile birlikte Cube Entertainment’ın Facebook ve Twitter hesapları üzerinden yayınlandı.

Daha önce de belirtildiği gibi, 4minute’ın güçlü ve karizmatik imajından farklı olarak, 2Yoon genç kadınların duygularını betimlemek için daha saf ve masum bir görünüm sergileyecek.

Min-Hee Chang^^

With 4minute‘s Gayoon and Jiyoon about to make their debut as a new sub-unit ‘2Yoon”, group teaser photos have been revealed after the individual ones released yesterday.

Along with the photos, the words ‘Harvest Moon‘ were written on Cube Entertainment‘s facebook as well as twitter, along with the date “130117“, which as you all know, is the release date of the sub-unit’s project.

As mentioned earlier, 2Yoon will be setting aside their strong and charismatic image as 4minute in exchange more a more innocent and pure concept to depict the emotions of young women.

09.01.2013 - allkpop

Teşekkürler haberler için. Smile

B.A.P to Pre-release “Sound of Rain” Ahead of New Mini Album

B.A.P Yeni Mini Albümünün Öncesinde “Sound of Rain” Şarkısını Yayınlayacak

Kendilerini 2012 yılında çıkış yapan en heyecan dolu yeni gruplardan biri olarak kanıtlayan ve birçok ödül alan B.A.P, 2013 yılına “Sound of Rain“ şarkısıyla başlıyor!

Baby'lerin bildiği gibi, grup durmadan tanıtım yaptı ve ikinci mini albümlerini yayınlayacağı için sıkı çalışmaları Şubat ayında da devam edecek gibi görünüyor!

Şubat ayı biraz uzak gibi görünebilir, ama korkmayın, çünkü B.A.P albümün öncesinde 15 Ocak tarihinde duygusal bir hip-hop şarkısı olan “Sound of Rain”i yayınlayarak hayranlarına hediye edecek!

Şarkı yine; B.A.P’nin “Warrior” ve SECRET grubunun birçok başarılı şarkısı için çalışan Kang Ji Won'un ve B.A.P'nin “No Mercy“ şarkısına katkı sağlayan Marco'nun çalışması.

Şarkı adının ruh haliyle uyum sağlamak için, hayranlar kalplerini titretecek yalnız bir gitar teması duyabilecek.

Şarkının çıkışı için heyecanı arttırmak amacıyla, ana vokal Daehyun'un klip çekiminden bir kare gibi görünen fotoğrafı yayınlandı.

primadonna

Having established themselves as one of the hottest rookie acts to debut in 2012 and sweeping up various awards, B.A.P is kicking off 2013 with a track called “Sound of Rain“!

As Babys know, the group has been promoting nonstop, and it seems their hard work will continue on in February as they’ll be unveiling their second mini album!

February does seem like a bit of a time away, but no worries, for ahead of the unveil B.A.P will be gifting fans with an emotional hip hop track, “Sound of Rain”, as a pre-release on January 15th!

The song is once again the work of Kang Ji Won, who has worked on B.A.P’s “Warrior” along with various hits from SECRET, and Marco, who lent his efforts with their song, “No Mercy“.

To fit with the mood of the song title, fans will be able to hear a lonely acoustic guitar riff that is sure to ring their hearts.

So to hype up anticipation for the reveal, main vocal, Daehyun‘s spoiler photo was revealed earlier, which seems to be a capture from their MV filming.

09.01.2013 - allkpop

[Resim: bap600x400.jpg]

♪♪FTISLAND
So Ji Sub to Release a Mini Album ft. Younha + Casts Yoo Seung Ho and Park Shin Hye for MV

So Ji Sub Younha'nın Eşlik Ettiği Bir Mini Albüm Yayınlayacak + Kilpte Yoo Seung Ho ve Park Shin Hye Rol Alacak

Oyuncu So Ji Sub rapçi olarak yapacağı geri dönüşüyle bir kez daha müzik endüstrisine adım atıyor. Yakında yayınlanacak mini albümü için, yeni klipte oyuncular Yoo Seung Ho ve Park Shin Hye rol alırken, şarkıcı Younha'nın da vokalleriyle katkı sağlayacağı açıklandı.

Albümün adı ‘6 O’Clock… School Field‘ olacak ve çıkış parçası Younha'nın güzel sesinin yer alacağı “Field Trip“ olacak.

‘Küçük So Ji Sub’ Yoo Seung Ho, So Ji Sub'la yakın arkadaş olarak biliniyor ve önceden So Ji Sub'un “Lonely Life” klibinde oynamasının yanı sıra, birlikte reklam da çektiler. Yoo Seung Ho ve Park Shin Hye MBC'nin ‘I Miss You‘ ve tvN‘in ‘Flower Boy Next Door‘ dizilerinin çekimlerinden dolayı bugünlerde çok meşgul olsalar da, iki yıldızın da So Ji Sub'un klibindeki rollerini memnuniyetle kabul ettiği söylendi.

Yıldızlarla dolu oyuncu listesine ek olarak, Epik High‘ın “Run” ve ”One“, Girls’ Generation‘ın “The Boys“, B2ST‘in “Shock“ ve SECRET‘in “Madonna” kliplerinin ardındaki yönetmen Hong Won Ki'nin klip yapımını yöneteceği haberini takiben beklentiler yükseldi.

So Ji Sub'un bu ayın sonunda yayınlanacak mini albümü hakkındaki detaylar için beklemede kalın!

primadonna

Actor So Ji Sub is setting foot in the music industry once again with his comeback as a rapper. For his upcoming mini album release, it has been revealed that singer Younha will be lending her voice, while actors Yoo Seung Ho and Park Shin Hye will be starring in the upcoming MV.

The album will be called ‘6 O’Clock… School Field‘ and the title track is “Field Trip“, which will feature the lovely voice of Younha.

‘Little So Ji Sub’ Yoo Seung Ho is known to be close friends with So Ji Sub and previously starred in his “Lonely Life” MV as well as filmed an advertisement together. Although Yoo Seung Ho and Park Shin Hye both have a lot on their plates nowadays due to their drama filming schedules for MBC‘s ‘I Miss You‘ and tvN‘s ‘Flower Boy Next Door‘, both stars were said to have gladly accepted their roles for So Ji Sub’s MV.

In addition to the star-studded lineup, the expectations are high following news that Hong Won Ki, director behind Epik High‘s “Run” and ”One“, Girls’ Generation‘s “The Boys“, B2ST‘s “Shock“, and SECRET‘s “Madonna” will be overseeing the music video production.

Stay tuned for more details on So Ji Sub’s upcoming mini-album being released later this month!

09.01.2013 - allkpop

[Resim: sojisub.jpg]

♪♪FTISLAND
Teşekkür ederiz, heyecanla bekliyorum klibi. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Ben de merak ettim bak. o.O Teşekkürler.
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Img-music 
CNBLUE Unveils MV Teaser for ‘Re:Blue’ Album

CNBLUE ‘Re:Blue’ Albümünün Tanıtım Klibini Yayınladı

CNBLUE merakla beklenen ‘Re:Blue’ albümünün tanıtım klibini yayınladı!

Yakında piyasaya çıkacak dördüncü mini albüm için tanıtım fotoğraflarının ve videolarının yayınlamasının ardından, tanıtım klibi bize nasıl bir albümün geleceği hakkında bilgi veriyor.

‘Re:Blue‘, ‘yeni CNBLUE'nun yeniden doğuşu’ anlamına geliyor ve 14 Ocak tarihinde yayınlanacak.

primadonna

CNBLUE has revealed the MV teaser for their highly anticipated album, ‘Re:Blue‘!

After releasing teaser images as well as the video teaser for their upcoming 4th mini album, the music video teaser giving us a peek into what’s to come has been brought out.

‘Re:Blue‘ stands for ‘the rebirth of a new CNBLUE’, and will be revealed on the 14th.

10.01.2013 - allkpop

[Resim: cnblueo.jpg]

♪♪FTISLAND
Img-music 
Boyfriend Releases “I Yah” MV + Repackaged Album

Boyfriend “I Yah” Klibini + Albümünün Yeni Sürümünü Yayınladı

Hayranlar hazır olun, çünkü Boyfriend yeni şarkısı “I Yah“ ve klibiyle yeniden geri döndü!

Boyfriend kapı komşusu çocuk imajından sıyrılıyor ve güçlü “Janus“ konseptini takiben “I Yah“ın gizemli erkek konseptiyle hayranlarına bir kez daha baygınlık geçirtecek.

Yapımcılığını Sweetune'un üstlendiği “I Yah“, grubun aynı isme sahip yeni sürüm albümünden bir şarkı. Grup güçlü ve neşeli yeni şarkı aracılığıyla güçlü şarkı söyleme ve rap yapma yeteneklerini sergileyecek. Çocuk oyuncu Kim So Hyun da Boyfriend'in gözlerini üzerinden alamadığı kız olarak “I Yah” klibine konuk oldu.

primadonna

Get ready fans because Boyfriend is back again with the release of their new track, “I Yah“, and its music video!

Boyfriend is letting go of their boy-next-door image, and will have their fans swooning once more with their ‘homme fatale’ concept for “I Yah“, continuing on the powerful concept seen in “Janus“.

“I Yah” is a song off of their repackaged album of the same name, and is once again produced by hit maker Sweetune. Through the new powerful and upbeat dance track, the group showcase their masculine charms and powerful singing and rapping skills. Child actress Kim So Hyun also made a cameo as the girl that Boyfriend can’t take their eyes off of in the “I Yah” MV.

10.01.2013 - allkpop

[Resim: 20130109boyfriend600x42.jpg]

♪♪FTISLAND

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi