yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News From Korea
Lee Hi to Hold Exclusive Live Concert Event ‘RE-HI’ in Front of 500 Fans

Lee Hi 500 Hayranın Önünde ‘RE-HI’ Canlı Konser Düzenleyecek

Mart ayında 'Rosehill' etkinliğine katılanlardan davetiye aldığı 250 hayranında dahil olduğu şanslı 500 hayran konsere katılacak. Bu 250 hayran yanında arkadaşını getirmek için fazladan bir bilet alacak ve gelecek konser için seyirci olacaklar.

YG Entertainment, “Konsere hayranları davet etmenin yanısıra, etkinliğe katılamyan ama Lee Hi'nin şarkılarını dinlemek isteyenler için özel bir video kaydı ve diğer ücretsiz hizmetler olacak.” diye belirtti.

Lee Hi, hit ve çeşitli pop şarkılara ek olarak kendi parçalarının daha önceden hiç duyulmamış caz ve akustik yorumunu ayın 12'sinde Seoul Mary Salonu'nda sahneleyecek.

LikeAStar

The 500 lucky fans that will attend the concert will include the 250 fans who received an invite by attending Lee Hi’s one-day pop up store event ‘Rosehill’ in March. These 250 fans each received an extra ticket to bring along a friend, and they’ll make up the audience for the upcoming concert.

YG Entertainment stated, “In addition to inviting fans to the concert, there will also be a special video recording and other free services for those who won’t be able to attend, but want to listen to Lee Hi’s songs.”

Lee Hi will perform her hits and various pop songs in addition to never-before-heard jazz and acoustic renditions of her own tracks at Sogang University’s Mary Hall in Seoul on the 12th.

03.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130503leehi.jpg]
Teşekkürler. ^^
2PM Release “Come Back When You Hear This Song” Trailer

2PM “Come Back When You Hear This Song”un Tanıtım Klibini Yayınladı

2PM üstsüz olarak göründükleri bir tanıtım klibinin ardından, şimdi de çıkış parçası “Come Back When You Hear This Song“ için bir tanıtım klibi yayınladı.

Tokyo Dome konserlerini başarılı bir şekilde tamamlayan 2PM, iki yıllık bir aradan sonra geri dönüşü için tam gaz ilerliyor. Albümde "All Day I Think of You" ve "Listen to This Song and Come Back" isimlerinde iki çıkış parçası bulunacak.

Min-Hee Chang^^

After their topless video teaser, 2PM have revealed a trailer for their title song “Come Back When You Hear This Song“.

With their successful Tokyo Dome concerts wrapped up, 2PM is going full speed ahead after a two-year hiatus. The album has two title tracks: “All Day I Think of You” and “Come Back When You Hear This Song“.

03.05.2013 - allkpop

[Resim: 201305012pmnewteaser600.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Teşekkürler. Smile
2PM'i sabırsızlıkla bekliyorum. Angel Haber için teşekkürler. Smile
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Seo In Young Releases Comeback Video Teaser for “Let’s Break Up”

Seo In Young Dönüş Şarkısı “Let’s Break Up”ın Tanıtım Klibini Yayınladı

Seo In Young yeni şarkısı "Let's Break Up"ın ilk tanıtım klibini yayınlayarak, dönüşü için tüm hızıyla ilerleyip hayranlarını heyecanlandırdı.

Tanıtım klibinde şarkıcı bir orman yolunda yürüyor. Önceki tanıtım fotoğrafında olduğu gibi, tanıtım klibinde de yumuşak ve sakinleştirici tema devam ediyor.

Seo In Young'ın ajansı, "Enerjik unsurlardan ziyade, tantıım klibinde müziğe odaklanılan rahat bir atmosfer sergileniyor. Tanıtım klibinin akışı, Seo In Young'ın nasıl bir dönüş yapacağına dair yol gösteriyor. Bu albümü ile onun yeni bir çekicilik noktasını görebileceksiniz." diye konuştu.

Seo In Young ayın 15'inde dönüş yapacak ve aynı gün sahnelere geri dönecek olan seksi diva Lee Hyori ile rekabet edecek!

Min-Hee Chang^^

Seo In Young is in full swing for her comeback and treated fans to the first video teaser of her new song “Let’s Break Up“.

Following her previous image teaser, Seo In Young continues on the soft and soothing concept as she walks through a forest.

Seo In Young Company stated, “Rather than energetic elements, the teaser shows a comfortable atmosphere that focuses on the music. The flow of the teaser is the direction that Seo In Young’s comeback will go. You will be able to see a new charm through her comeback.”

Seo In Young will be going head to head with sexy diva Lee Hyori as she makes her comeback on the 15th!

03.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130503seoinyoung.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Haberler için teşekkürler. Gruplar da yazı getirdi. Hepsi geri dönüş yapıyor. Bilmiş
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Haberler için teşekkürler.Onay
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Teşekkürler. ^^
B1A4 Wonder ‘What’s Going On?’ in New Mini-Album

B1A4 Yeni Mini Albümüyle ‘What’s Going On?’ Diye Soruyor

B1A4 ‘What’s Going On?‘ isimli son mini albümüyle, çıkış parçaları ve albüm isimleriyle soru sorma modasını devam ettiriyor!

Bildiğiniz üzere, B1A4 bireysel ve grup tanıtım fotoğraflarının yanı sıra başka tanıtımlar da yayınlamıştı, sonunda şarkılar da yayınlandı ve B1A4 her zamankinden daha iyi bir albümle karşınızda.

Albüm şu anda internet üzerinden satışa sunuldu, 7 Mayıs tarihinde raflarda yerini alacak.

primadonna

B1A4 continues the recent trend of asking a question with title songs/albums in releasing their latest mini album, ‘What’s Going On?‘!

As you know, B1A4 have been releasing solo and pair teaser images as well as other teasers, the songs are finally out and B1A4 is sounding better than ever.

The album is available for online purchase now, but won’t be released offline until May 7th (KST).

06.05.2013 - allkpop

[Resim: 20130430b1a4.jpg]

“Starlight’s Song”

“What’s Going On?”

“Yesterday”

“Good Love”

“How Many Times”

♪♪FTISLAND

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi