29-07-2012, Saat: 21:54
EvoL büyük bir hayran kitlesi oluşturdu şimdiden. 10 Ağustosu iple çekiyorum.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
![[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]](https://68.media.tumblr.com/07c3ed2b6fd95dd962423cad2f95e4a8/tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif)
Kore_Güzeli black pearl ♥
![[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]](https://68.media.tumblr.com/07c3ed2b6fd95dd962423cad2f95e4a8/tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif)
Kore_Güzeli black pearl ♥
|
Music News from Korea
|
|
29-07-2012, Saat: 21:54
EvoL büyük bir hayran kitlesi oluşturdu şimdiden. 10 Ağustosu iple çekiyorum.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
30-07-2012, Saat: 16:48
CCM announces Hwayoung will leave T-ara
CCM Hwayoung'un T-ara'dan Ayrılacağını Açıkladı T-ara'nın ajansı Core Contents Media, grup üyelerinden biri olan Hwayoung'un gruptan ayrılacağını duyurdu. CCM'nin CEO'su Kim Kwang Soo, bizzat başkan tarafından yazılan bir basın açıklaması ile ayrılışı duyurdu. Kim, "T-ara'nın hizmetinde çalışan 19 personelin (5 stilist, 7 kuaför ve makyöz, 5 internet sitesi yöneticisi ve 2 menajer) iddialarını göz önünde bulundurarak, Hwayoung'un sözleşmesini koşulsuz bir şekilde, doğrudan feshedeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu. Kim Kwang Soo, Hwayoung'a karşı yapılanların bir çok kişi tarafından T-ara üyelerinin Twitter'da yazdıkları sonucu patlak verdiği şeklinde yorumlanmasına yönelik; bu olayın atılan twitlerle ilgisi olmadığını söylerek söylentileri yalanladı. "Core Contents Media çalışanları sabahın erken saatlerinde T-ara üyeleri ile görüştü ve üyelerin tümü Hwayoung'un grupta kalmasını istemesine rağmen, çok özür dileyerek çalışanların iddialarını geri çeviremediğimizi söylüyorum" ifadesini kullandı. Açıklamanın devamında, "T-ara hayranlarının gerginleşmesine ve endişelenmesine neden olan bu olaylardan dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Üstelik T-ara'nın 3. yıldönümünde böyle bir olayın meydana gelmesi çok acı bir durum. T-ara üyeleri için tekrar özür dileriz ve güçlü bir rapçi olarak Hwayoung'a tüm iyi dileklerimizi sunuyoruz" dedi. Son olarak, "Hwayoung rap alanında büyük bir potansiyele sahip olduğundan dolayı koşulsuz bir şekilde sözleşmesini sona erdirmeye karar verdik. Özgür bir sanatçı olarak ileride kendini geliştireceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu. Hwayoung T-ara'dan ayrılana kadar, grubun asıl üyeleri Boram, Qri, Eunjung, Soyeon, Hyomin, Jiyeon ve yeni üye Ahreum ile birlikte 20 aydır gruptaydı. Min-Hee Chang^^ T-ara‘s parent company Core Contents Media announced today that one of its members, Hwayoung, will be leaving the group. CCM’s CEO, Kim Kwang Soo, announced the departure in a press release written by the president himself. “In deference to the complaints by T-ara’s staff of 19 people (5 stylists, 7 hair & makeup, 5 on-site managers, 2 team managers), Hwayoung’s contract as an artist will be voided effective immediately with no conditions.” Kim Kwang Soo denied any correlation with the recent controversy that erupted following tweets from the T-ara members that were interpreted by many as one-sided bullying against Hwayoung. “Although the staff of Core Contents Media stayed up into early morning discussing with the T-ara members who all wanted to stay with Hwayoung, we apologize in saying that we could not forsake the arguments of the staff members” CCM said. “We deeply apologize for the many incidents which made everyone who loved T-ara nervous and worried, and we have nothing but sadness to convey such an unsettling incident on their third anniverary. We also apologize again to the T-ara members and wish Hwayoung all the best as a powerful rapper,” CCM continued, “since Hwayoung has great potential as a rapper we decided to end her contract without conditions and we believe that she will grow into the future as a free artist.” Hwayoung was with T-ara for 20 months, leaving original members Boram, Qri, Eunjung, Soyeon, Hyomin, and Jiyeon, as well as new member Ahreum. 30.07.2012 - allkpop
30-07-2012, Saat: 20:06
INFINITE reveals teaser for their upcoming Summer Concert
INFINITE Yaklaşan Yaz Konseri İçin Tanıtım Klibi Yayınladı INFINITE, yaklaşan yaz konseri 'That Summer'ı duyurmasının ardından, bir tanıtım klibi yayınladı. Beş günlük konser için toplamda 10.000 biletin tamamı, satışa çıktıktan 15 dakika sonra tükenerek sıcak bir konu haline gelmişti. 'That Summer' konseri 8-12 Ağustos tarihleri arasında AX-Korea'da gerçekleşecek. Min-Hee Chang^^ After the announcement of their upcoming summer concert, ‘That Summer‘, INFINITE has revealed a teaser. The concert is a hot item as within 15 minutes of going on sale, a total of 10,000 tickets for all five days were sold out. ‘That Summer’ concert will be held from August 8th through the 12th at AX-Korea. 30.07.2012 - allkpop ![]()
31-07-2012, Saat: 0:18
Tanıtım klibi çok hoş, şarkı seçimi harika.
Umarım Infinite başarılı şekilde konseri tamamlar. ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it. ∞
31-07-2012, Saat: 0:49
Hwayoung'a çok üzülüyorum.
Böyle yapmamaları gerekiyordu. Infinite başarılar diliyorum. Teşekkürler.
31-07-2012, Saat: 6:04
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
31-07-2012, Saat: 15:14
CNBLUE releases music video for "Friday"
CNBLUE "Friday" Klibini Yayınladı T.G.I Friday's'in tanıtım modelleri olduktan sonra reklamlarında oynayan CNBLUE, şimdi de reklam şarkısı "Friday"in klibini yayınladı. Min-Hee Chang^^ After being named as the endorsement models for T.G.I. Friday’s and starring in their commercials, CNBLUE has now released the music video for the CM song “Friday“. 31.07.2012 - allkpop ![]()
31-07-2012, Saat: 20:31
(Son Düzenleme: 31-07-2012, Saat: 21:15, Düzenleyen: Min-Hee Chang^^.)
Woollim Entertainment to debut new duo group “Tasty (Tasty 2 Wins)”
Woollim Entertainment "Tasty (Tasty 2 Wins)" İsimli Yeni İkili Grubunu Çıkarıyor Geçen hafta yayınlanan tanıtım filminin ardından birçok hayran INFINITE'in ajansı Woollim Entertainment'in kız grubu çıkaracağını düşünüyordu. Ancak görünen o ki, kız grubunu biraz daha bekleyeceksiniz. Bunun yerine Woollim Entertainment "Tasty (Tasty 2 Wins)" isimli erkek grubunu çıkaracak. Sadece teaser ve benzer müzik içeren tasty2wins.com isimli web sitesinden bu doğrulandı. Web sitesinde, "Asya'nın 1 Numaralı Performans İkilisi" olarak adlandırılan ve muhtemel 2 üyenin siluetini görebilirsiniz. OneLeN After a teaser that was released last week, many fans were anticipating the new girl group from INFINITE‘s agency Woollim Entertainment. However, it seems that you will have to wait longer for the girl group. Instead, Woollim Entertainment will be debuting a new duo group named “Tasty (Tasty 2 Wins)“. This was confirmed through the new website that just went up tasty2wins.com which contains the same music from the teaser. On the website, you can only see the silhouette of the 2 members who are presumably male and they’re labeled as “Asia’s No.1 Performance Duo“. 31.07.2012 - allkpop
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|