Ben siteye yeni üyeyim ama önceden de kore dizilerini takip ediyordum. Diziler için hazirlardiginiz özet resim fragmanlar çok güzel ellerinize saglik

Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Duk) 45. Bölüm
|
Ben siteye yeni üyeyim ama önceden de kore dizilerini takip ediyordum. Diziler için hazirlardiginiz özet resim fragmanlar çok güzel ellerinize saglik
![]() ![]() ![]()
19-02-2010, Saat: 16:04
Ya inanamiyorum çok heyecanli bir bölüm olacak anladigim kadariyla.:atkilinc:
Ama benim anlamadigim neden Yusin degilde Bidam Dokmanl'a gidiyor of ya izlemek için sabirsizlaniyorum.Ya Yusin'e bir sey olursa ![]() ![]()
19-02-2010, Saat: 16:06
Çok özür dilerim. Son bölüm hakkinda yazilmamasi gerektigini bilmiyordum. Kusura bakmayin.
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
19-02-2010, Saat: 16:09
Özet ve resimler için tesekkürler..
Bölümler ilerledikçe aksiyon ve gerilimde artiyor. Yine süper ötesi bir bölüm bizleri bekliyor. ![]()
Love......Love...........Love................
19-02-2010, Saat: 16:38
Özet ve resimler için tesekkürler...
Ben bu bölümün son kismini izlemistim izlemez olaydim dedim çok üzüldüm.. Garibim Yushin... Yine Dokman için kendini feda ediyor...Ne bitmez çilesi varmis bu çocugun... Dokman zaten Yushinim degerini bilmedi, bilmiyor,bilmeyecek de... ![]() ![]() ![]() ![]()
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Sizce Yushin Ferhat Göçer 'e benzemiyor mu? Bence çok benziyor.
![]() Spoiler silinmistir. (19-02-2010, Saat: 16:00)ayçiçeyi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben siteye yeni üyeyim ama önceden de kore dizilerini takip ediyordum. Diziler için hazirlardiginiz özet resim fragmanlar çok güzel ellerinize saglik Öncelikle hosgeldin ![]() (19-02-2010, Saat: 16:06)Mihrimah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok özür dilerim. Son bölüm hakkinda yazilmamasi gerektigini bilmiyordum. Kusura bakmayin. Ya aylardir yazmayin diyoruz nasil bilmezsiniz anlamiyorum ![]() (19-02-2010, Saat: 16:47)n.i.s.a.n Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce yushin ferhat göçer 'e benzemiyor mu? Bence çok benziyor. Spoilerina atfen yaziyorum o yazdigini kimse yazmadi, yazmis olsa bile silinir. Silinecegini bildigin yoruma karsi yorum yapmamalisin ![]()
19-02-2010, Saat: 17:08
Paylasim için tesekkürler her gün özet ve resimleri merakla bekliyorum dogrusu .
![]() ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥
19-02-2010, Saat: 18:57
7.sayfaya bakarsaniz yapilan yorumu görürsünüz silinmediginden ben o yorumu yaptim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|