Tanitiminiz için çok tesekkürler. Aksiyon filmlerini izlemekten, çok hoslaniyorum.
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^
Korea-Fans FAN CLUB
Movie Is Movie / 영화는 영화다 (2008)
|
Tanitiminiz için çok tesekkürler. Aksiyon filmlerini izlemekten, çok hoslaniyorum.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
25-05-2010, Saat: 1:08
Resimler için tesekkürler.
07-06-2010, Saat: 18:44
Tanitim için tesekkür ederim...
Ya oyunculara bak, ben izlemeyim de kim izlesin. xD
Indirmis olabilirim. Indiriyor olabilirim. Indirecek olabilirim. Konu ve resim için tesekkürler. ^^ ![]() OLICITY ![]()
Bu filmi nereden izleyebilirim. Lütfen yardimci olun.
Ji Hwan ve Ji Sub bir arada baska ne istenir ki.
![]() Siyahlar içinde gangster olarakda karizma akiyor Ji Sub'dan. ![]() Ji Hwan'in gülüsü yeter. ![]() Film sikilmadan izlenilebilir ve etkileyici. Tanitim için tesekkürler. ![]()
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Film aksiyon olarak geçse de aslinda sanat- durum filmi . Olumsuz elestiriler bu yüzden kaynaklaniyor sanirim. Filmde, aksiyon filmi çekiyorlar ama oyuncularin üzerine de anlamlar giydirilmis.
So Ji Sup gangster rolünde bastan asagi siyah giymis ( bu O'na çok yakismis ![]() Ji Hwan, iyi bir oyunculuk çikarmis, mutlaka üzerinde beyaz tasiyan biri. Iyi gözüküyor ama tüm rol arkadaslarini dövmüs, artik kendisiyle oynayacak oyuncu bulmakta zorlaniyor. Kiz arkadasi var ama onunla gizli sakli görüsüyor ( bu haline sinir oldum, sefil bir davranis sekli ). Özellikle son dövüs sahnesine hayran kaldim ki yönetmen tek kelimeyle herseyi orada anlatmis. Harikaydi. ![]() ![]() Filmi indirecek kadar degerli buldum.
Tesekkürler.
So Ji Sub. Adamin elini attigi her is mi güzel olur kardesim. Aksiyonun tavan yaptigini söyleyemem ama oyunculuk ve müzikleri süperdi. Çok realist sahneleri vardi.
![]() ![]() eskisi gibi değil...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|