yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Movie Is Movie / 영화는 영화다 (2008)
Bu yorumlardan sonra, ben de merak ettim simdi. Saskin Izlesem mi acaba?

Paylasim için tesekkürler. Alkis
(26-12-2008, Saat: 1:28).Tukarikashi. yazdı: Dilacim hem de çok ciddiyim. Seytanigulme Bende onu anlamiyorum. Ya o kadar ödülü nasil almis bu film. Hadi So Ji Sub neyse, film kötü olsa da o her zamanki gibi muhtesem bir performans sergilemis, ki durusu bile yeter onun aslinda. Ama onun yerine 3. sinif bir oyuncu da olabilirdi yani. Biggrin

Çigdemcigim sende haklisin, Kim Ki Duk'un eli degdiyse o filmden süphe edeceksin zaten. Smile

Benim yorumum daha da meraklandirdiysa izleyin, artik yapacak birsey yok. Biggrin

Himm.. O zaman izlenecekler listemin, en sonuna atiyorum bu filmi. Biggrin
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

(26-12-2008, Saat: 15:08)LostinTV yazdı:
(26-12-2008, Saat: 1:28).Tukarikashi. yazdı: Dilacim hem de çok ciddiyim. Seytanigulme Bende onu anlamiyorum. Ya o kadar ödülü nasil almis bu film. Hadi So Ji Sub neyse, film kötü olsa da o her zamanki gibi muhtesem bir performans sergilemis, ki durusu bile yeter onun aslinda. Ama onun yerine 3. sinif bir oyuncu da olabilirdi yani. Biggrin

Çigdemcigim sende haklisin, Kim Ki Duk'un eli degdiyse o filmden süphe edeceksin zaten. Smile

Benim yorumum daha da meraklandirdiysa izleyin, artik yapacak birsey yok. Biggrin

Himm.. O zaman izlenecekler listemin, en sonuna atiyorum bu filmi. Biggrin

Zamanim olamadigin için izleyemeyecegim. O yüzden pek umutlu degilim Saskin bu konuda ama Dila benden önce izlerse, onun da yorumunu merak ediyorum ve güzel yorumlariniz için tesekkürler. Smile
Harika bir filmdi. Tavsiye ederim. Onay
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Açikçasi filmi izlerken aksiyon sahnelerinden çok komedi filmi gibi geldi bana. Baska aktör olsa izlenecek bir film degil ama So Ji Sub gerçekten filmi kurtarmis. Bana kötü gelmedi. So Ji Sub her zamanki gibi rolünü hakkiyla yerine getirmis. Bunu bir hayrani olarak söylemiyoru. Samimi düsüncem, yani hayal kirikligi yasamadim.
Ha aileyle izlenecek bir film de degil. Açik sahnesi yok ama +15 diyebilirim.
Güzel bir filmdir diye kendimi sartlandirdiktan sonra izledigim için mi, yoksa gerçekten pek "güzel" olmadigi için midir bilmem ama öyle çok çok merak etmeyin derim ben. Beklenti çok olunca, begenmek için biraz itelemek gerekiyor.
So Ji Sub yine iyi bir oyunculuk sergilemis mi? Sergilemis.
Sonra yönetmenin bir "action" diyisi vardi ki Biggrin hapsu der gibi. Biggrin Biggrin Biggrin
Ve bir de filmde Ji-Hwan'a bes para etmez biri diyorlar, hani benim de dilimin ucuna gelmedi degil. Canlandirdigi karakterindendir herhalde. Smile
Img-help 
Çok yakisikli, vay be! Kalp Alkis So Ji Sub Onay Alkis Kalp filmini nasil indirebilirim?
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Ben simdi izleyecegim. So Ji Sub eminim çok iyidir. Izlemeden bunu söyleyebilirim ama öteki oyuncu Hong Gil Dong'daki, Hong Gil Dong degil mi? Biggrin Biggrin Izleyeyim, bakayim. Onunda performansina bakacagiz artik. Saskin Saskin
[Resim: 2474.jpg]

[Resim: movieismovie103.jpg]

[Resim: movieismovie117.jpg]

[Resim: movieismovie118.jpg]

[Resim: movieismovie119.jpg]
Daha yeni izledim ve süper ötesi süperdi film.
Ya iki oyuncu da harika is çikarmislar. Bu kadar güzel bir film beklemiyordum açikçasi.
Hele sonu süperdi filmin.
Son sahnede ki bakislar gerçekten etkileyiciydi.
So Ji Sub süper oynamis ki onun dizi disinda ki sinema filmin de performansi süper. Hatta dizilerden daha çok begendim, gerçekten soguk kanli bir gangster gibiydi durusu.
Hele Kang Ji, o da mükemmeldi. Onun Hong Gil Dong disinda, izledigim ilk oyunculuguydu ve aslinda bence, ne kadar iyi oyuncu oldugunu kanitlamis.
Filmin konusu güzeldi gerçekten.
Yani bir mafyayi, mafya rolünde oynatmanin sonucunu gördük.
Bence Kim Ku Duk'un elinin degdigi çok açik ve bu nedenle güzel.
Tabi yönetmenine de haksizlik etmeyelim.
Yani müthis sahnelerin oldugu, her iki oyuncunun da hayranlarini doyurucu nitelikte, sikmadan kendini izleten güzel bir yapimdi.
Iki oyuncu uyumlu olmus.
Hatta bence, keske So Ji Sub'in böyle film çelismalari daha fazla olsa.
Ay sey.. Kang Ji için de geçerli ya. Simdi yorumlari okuyunca sasirdim pek çok kisi filmi begenmemis çok ilginç geldi.
Tabi herkesin zevki farkli ben Kim Ki Duk'u severim, kimisi sevmiyor.
Film zaten bir aktörün özel hayatinda yasadigi çikmazlari, mafya da önemli bir adam olan So Ji Sub'in oynadigi karakterin hayatini ve gözden düsüsünü anlatiyor.
Bir tarafta sahte bir dünya var, aktörün içinde yasadigi. Ki bu arada aktör, kendini begenmis bir tip. Diger tarafta hayatin acimasiz gerçekleri var.
Yani aktör rol geregi kavga edip adam öldürürken, mafya da ikinci adam konumundaki kisi gerçekten adam öldürüyor ve bunu kolaylikla yapiyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi