yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mook-geo (Kim Min-chan 김민찬)
Dizide en sevdigim karakterlerin 3. sirasindaSmile Bayiliyorum özellikle ok atmasina bayiliyorum...
çok tatliiiiii konu için tesekürlerSmileSmile
ay bu adam bir garip ya
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
benm erkeklerde jumong dan sonra en sevdigim karakter çok tatli yha bayiliyorum ne kadar farkli bir yüzü var çok masum .....=)=)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
benimde erkeklerde 3 sirda çok iyi birisi....
çok tatliBiggrinmükemmel ok atiyo yaOnay
Dizide daha genç duruyor.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

dizideki en favori karakterim.kesinlikle süper bisey buBiggrin:d ekranda onu görünce benim gibi "Mukguuuuu" diye içinden bagiran yoktur herhalde..disimdan bagirsam noluyor diye üsüsürler çünkü basimaBiggrin:d canim ya çok özleyecegim onu...Biggrin
Farkli bir havasi var. Ama ben ionu koreli'den çok kizilderililere benzetiyorum.
[Resim: O2MB0V.jpg]
(19-06-2009, Saat: 18:45)ceyankbyz yazdı: dizideki en favori karakterim.kesinlikle süper bisey buBiggrin:d ekranda onu görünce benim gibi "Mukguuuuu" diye içinden bagiran yoktur herhalde..disimdan bagirsam noluyor diye üsüsürler çünkü basimaBiggrin:d canim ya çok özleyecegim onu...Biggrin

Var Beyza'cim emin ol. O da ben. hatta annem alistigindan o benden önce bagiriyor ardindan ben. Benim de dizideki en sevdigim 1. karakter Biggrin Hele ok atmasi yok mu.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi