yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mo-jin (Seo Do Young 서도영)
Çok sadik birisiydi ama ne yazik ki vahsice öldürüldü. Son bölümde vali disinda herkes öldü bir de Janghwa Jang-bo-go'nun bebegi ile hayatta kalmayi basardi Yeum Jang sayesinde...

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Mojin... görür görmez sevmistim yüzünden belliydi iyi bir insan oldugu gülümsemeye yatkin ifadesine bayiliyorumm Smile Çok iyi dövüsçü degildi ( Yeum kadar )
ama yinede kendini ve çevresindekileri koruyabiliyordu
iyi demeyelimde biraz tecrübesizdi malum yeum jang küçük yastan itibaren hayatta kalma savasiverdi hatta hatirlarsaniz efendisi yaptigi hata yüzünden ona uçurumdan denize atlamasini emretmisti ve o da atlayip yüzüp saklandiklari yere tirmanip efendisinin karsisina dimdik çikmisti ve herkes hayret etmisti

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

bu arada ben bu adami michael jakson'a benzetiyorum Biggrin
Resimler çok güzel tesekkürler....
Aslinda Jang Hwa ile sanki birbirlerine azcik benziyorlar,keske Jang Hwa'nin kardesi rolünü oynasaydi ama dizideki gibi degil onu koruyan birisi olsaydi daha iyi olmaz miydi...?
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
BENCE BASROL BUNUN HAKKI TATLIM YA BUNUNLA WOLYAYA BITIYORUM
(27-06-2007, Saat: 0:01)HaeShin yazdı: ben Suh'u degilde Mo-Jin'i çok sevdim yaBiggrinBiggrinBiggrinSuh sizin olsun ben Mo-Jin'i alayimSmileSmileSmile

izninizle suh u ben alabilirmiyim
ya buda cok yakisikli kiskandim ha canguvayi Smile cok yakisikli ve tatluu cnm bnmmm
Ölümüne çok üzülmüstüm...
(29-01-2007, Saat: 3:54)bu-il yazdı: [Resim: 009004157l3ghbo8.jpg]
[Resim: bcadb5b5bfb5042glcb9.jpg]
[Resim: mujinsq6fd4.jpg]
not:aysemden alintidir!

harika birsey ..bu çocuk..OpucukOpucukOpucukOpucukBiggrin

..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi