yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miss Granny / 수상한 그녀 (2014)
Film beklediğimden daha güzeldi. Komedi olarak başlasam da oyuncunun gençlik hallerini düşündüğü ve yaşadıklarını anlattığı bölümler gerçekten etkileyici olmuş. Konusundan çok müziklere hayran kaldım. Film boyuncu söylediği şarkıları da hayranlık ile dinledim. Finalde genç mi yaşlı mı kalacak yine finalde hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünürken nadir gördüğüm güzel finallerden olmuş. Filmi mutlaka izlemenizi öneririm . Onay
İşte hayran olduğum müzik Onay
(21-11-2014, Saat: 12:01)february yazdı: Film beklediğimden daha güzeldi. Komedi olarak başlasam da oyuncunun gençlik hallerini düşündüğü ve yaşadıklarını anlattığı bölümler gerçekten etkileyici olmuş. Konusundan çok müziklere hayran kaldım. Film boyuncu söylediği şarkıları da hayranlık ile dinledim. Finalde genç mi yaşlı mı kalacak yine finalde hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünürken nadir gördüğüm güzel finallerden olmuş. Filmi mutlaka izlemenizi öneririm . Onay

Sonunda izledin yani filmi. Biz de çok beğenmiştik. Smile
Filmin konusu çok izlenilesi.
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(21-11-2014, Saat: 14:50)kaderim yazdı:
(21-11-2014, Saat: 12:01)february yazdı: Film beklediğimden daha güzeldi. Komedi olarak başlasam da oyuncunun gençlik hallerini düşündüğü ve yaşadıklarını anlattığı bölümler gerçekten etkileyici olmuş. Konusundan çok müziklere hayran kaldım. Film boyuncu söylediği şarkıları da hayranlık ile dinledim. Finalde genç mi yaşlı mı kalacak yine finalde hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünürken nadir gördüğüm güzel finallerden olmuş. Filmi mutlaka izlemenizi öneririm . Onay

Sonunda izledin yani filmi. Biz de çok beğenmiştik. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi