yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MinariDay111111 on Twitter For Min Hwan's Birthday
(06-11-2011, Saat: 20:01)_F.T. ISLAND_ yazdı: Ama ya yine katilamayacagim...Aglama
Twitter'm yok...Sad
Katilamayacagim o gün cry

Twitter alsan ? Hem zor degilki almasi.
Ben sana yardim ederim Min Hwan'a nasil yazman gerektigini falan. :/

(06-11-2011, Saat: 20:05)kiday baksi yazdı:

Tesekkür ederiz Hilmi abi. Onay
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
(06-11-2011, Saat: 20:01)_F.T. ISLAND_ yazdı: Ama ya yine katilamayacagim...Aglama
Twitter'm yok...Sad
Katilamayacagim o gün cry

Evet hesap alsan, kolay. :/ Sonuçta Primadonna askina. Smile) Hehe ..!

Twitter hesabim var.Kesinlikle katilacagim. Biggrin
[Resim: nOyp8R5.jpg]
(06-11-2011, Saat: 23:48)_Snwfairy_ yazdı: Twitter hesabim var.Kesinlikle katilacagim. Biggrin

Bekliyoruuuz !!

Neden katilim bu kadar az ? Sad

Bu sefer neden katilim bu kadar az ?
Lafa gelince herkes Primadonna ama neden bir sey oldugunda kimse katilmiyor ?
Yapacaginiz sey sadece 1 gününüzü alcak.
Sabah 11de ve aksam 11de Min'e yazacagiz.
Buna bile katilmak bu kadar zor mu ?
Yarim saatinizi ayirip katilmaniz bile yeterdi!
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Ben her türlü katilacagim. Fakat haftaiçine denk geldigi için 5ten sonra girerim okulum o zaman bitiyor. Neyseki sinavim yok. Katilim çok az dediginiz gibi. Türklerin adini duyurunca sadece seviniyorlar,biraz yardim etseler de hepimiz en azindan "benim de emegim var" diyerek seviniriz. Yapicagimiz da çok sey degil ki ya.
Yaa translate karisik çeviriyor Facebooktaki yazilari. Tam olar ne yazacagiz ? Ne yapacagiz ? Siz ayrintli bilgi verseniz Tr Priler için ? Smile Simdiden sag olun.
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

Zaten Türkiye saatiyle sabah ve aksam 5-6 gibi yapilacak.Aksam katilma ihtimaliniz çok yüksek yani.

(08-11-2011, Saat: 1:14)ilkay_26 yazdı: Yaa translate karisik çeviriyor Facebooktaki yazilari. Tam olar ne yazacagiz ? Ne yapacagiz ? Siz ayrintli bilgi verseniz Tr Priler için ? Smile Simdiden sag olun.

Minhwan'a bütün gün yazacagiz ama hepimiz 3 önemli vakitte yüklenmeliyiz Biggrin önce 10 kasim da gece 12de sonra 11 kasimda sabah 11.11 ve aksam 23.23 de tekrar yazacagiz.

미나리 (오빠) "name of the country"에서 생일축하 드릴게요! 저희 해외팬들은 언제나 미나리(오빠) 응원해요! 멋진 생일 보내세요! MinariDay111111

Bu min'e yazacagimiz mesaj.Korece yazacagimiz için parantez içindeki kelimelere dikkat etmelisin.Eger Min'den büyüksen bir sey yazmana gerek yok Smile 'name of the country' yazan yere Türkiye nin korecesini yazacaksin.(터키)

Trans: Happy Birthday to our dear Minari oppa all the way from TURKEY We international fans will always support you! Have an amazing birthday! MinariDay111111

Bu Primadonnalarin bir arada oldugu bi etkinlik olacagindan Min'le ilgili videolar resimler komik seylerde paylasilacak.Ama yazdigin her seyin sonuna @FtDrMH1111 ve MinariDay111111 eklemeyi unutma !!

Umarim açiklayici olmustur Blush

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi