yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihwang Temple (미황사 / Mihwang-sa)

Mihwang Temple (미황사 / Mihwang-sa)

[Resim: 6a9xth3uffwy6.jpg]

Tapınak 749 yılında Silla Hanedanlığı tarafından inşa edildi. Bir Budist tapınağıdır. Haenam ilçesine bağlı Dalmasan'da Taebaek sıradağının güney ucunda yer alır. 1692'de tekrar inşa edilmiştir.Kiyi boyunca deniz meltemlerini içinizde hissedeceğiniz, gün batımını izleyebileceğiniz, ruhunuzu ferahlatmak için güzel kokulu kamelya ve yabani gülleriyle ünlü doğal güzelliklerle içinizi rahatlatabileceğiniz fantastik bir çevre. Şehir yaşamından bunalanlar için özgürlük ve ruh dinginliği amaçlanmış. Ayrıca yürüyüş sırasında lezzetli yabani meyvelerede rastlamak mümkün.

Website: www.mihwangsa.org
Telefon: 061-533-3521
Adres: Mihwangsa. San247, Seojeong-ri, Songji-myeon, Haenam-gun, Jeollanam-do. Güney Kore
전남 해남군 송지면 서정리 247번지

~~~~~~~~~~

English

[Resim: ofomio32crpn1.jpg]

Mihwangsa is a Buddhist temple in located at the southern-most point on the Korean peninsula, Haenam County, South Jeolla Province, South Korea. Mihwangsa is a branch temple of Daeheungsa, the head temple of the 22nd district of the Jogye Order of Korean Buddhism

Homepage: www.mihwangsa.org
Phone: 061-533-3521
Address: Mihwangsa. San247, Seojeong-ri, Songji-myeon, Haenam-gun, Jeollanam-do. South Korea
전남 해남군 송지면 서정리 247번지

Kaynak/Source: Tik!/Click!
[Resim: 81547699.jpg]

[Resim: 33375321.jpg]

[Resim: 64jep34khxnm9.jpg]

[Resim: cgqnd4yhm8ih8.jpg]

Paylaşım için teşekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Güzel bir tapınak tanıtımı olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Alkis
Teşekkürler, güzel tanıtım. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Tanıtım için teşekkür ederiz...
Çok güzel bir bölgede olan çok güzel bir tapınak... İçini ben merak ediyorum... Tanıttığın için teşekkürler. Smile
Teşekkürler, güzel bir tapınak. Onay
[Resim: 96046037.jpg]

[Resim: 49129623.jpg]

[Resim: 99006035.jpg]
[Resim: 261966image21.jpg]

[Resim: 261968image21.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi