yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Midas / 마이더스 (2011)
[Resim: md1jk.jpg]

No Min-Woo kadroya dahil olmus, ilgililere duyrulur. Biggrin

[Resim: photo150850.jpg]

No Min-Woo oynuyor. Biggrin
Konu için tesekkürler. Smile
Jang Hyuk'un agir bir hali var. Dodgy Bu saç stilini begenmedim ama ne yapalim katlanacagiz. Biggrin
(08-02-2011, Saat: 22:34)elif35.5 yazdı: No Min-Woo kadroya dahil olmus, ilgililere duyrulur. Biggrin

Biri bana mi seslendi? Biggrin Kesinlikle izlenmeli o zaman. Abaza Onay
[Resim: bnhnj.png]

[Resim: hjgh.png]

[Resim: fbhfgnhf.png]

[Resim: bghchg.png]
Tamam ya bu dizi kesinlikle izlenilecek.

Abo Min Woo bu ne hal bittim resmen. Allahrazi Saçlar süper olmus. Evet kesinllikle izlicem. Smile
(09-02-2011, Saat: 7:00)wiseacre_daisy yazdı:
(08-02-2011, Saat: 22:34)elif35.5 yazdı: No Min-Woo kadroya dahil olmus, ilgililere duyrulur. Biggrin

Biri bana mi seslendi? Biggrin Kesinlikle izlenmeli o zaman. Abaza Onay

Neden sana seslensin ki! Igrenc No Min Woo harika duruyor. Biggrin Bu dizi kesinlikle izlenmeli. Abaza
"Stok market ve finans dünyasi, birlesmeler ve kazançlardaki chaeboller ile siradan insanlarin yasam hikayeleri anlatiliyor."

Bunu izlemek isterim iste. Smile Merak ettim, konusu güzel. Smile Tesekkürler konu için. Smile
(11-02-2011, Saat: 23:08)*mygirl* yazdı:
(09-02-2011, Saat: 7:00)wiseacre_daisy yazdı:
(08-02-2011, Saat: 22:34)elif35.5 yazdı: No Min-Woo kadroya dahil olmus ilgililere duyrulur.

Biri bana mi seslendi? Kesinlikle izlenmeli o zaman.

Neden sana seslensin ki! No Min Woo harika duruyor. Bu dizi kesinlikle izlenmeli.

Hönk! Biggrin Ne oluyor burada? Biggrin No Min Woo Sunbae ne yaptin sen ya? Sarhos Yaramazlik yapiyorsun anlasilan! Abaza Özlemisim adamimi ya! Kalp Kaçmaz bu dizi diyorum! Opucuk
Ya kizlar birsey diyecegim. Bu diziyi 100 gözle bekliyordum ama tam bir hayal kirikligi bende bu dizi. Çünkü ben basrolde su hemsire olan kizi biliyordum ama galiba yasli kadin basrolde ya. Ben Smile You'daki kizi biliyordum, moralim yerlerde resmen ya. Oppama nasil yakistirirlar su yasli kadini ya. Inanamiyorum ya of izlemeyecegim bu diziyi yasli kadinsa basrolde.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi