yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
May 18 /화려한 휴가 (2007)

May 18 /화려한 휴가 (2007)

Yıl: 2007
Süre: 118 Dk.
Yönetmen: Ji-hun Kim
Senaryo: Sang-yeon Park
Türü: Drama

Oyuncular

Sung-kee Ahn
Sang-kyeong Kim
Yo-won Lee
Jun-gi Lee
Cheol-min Park

Konusu:
Min-woo genç erkek kardeşiyle nispeten huzurlu bir şekilde hayatını kazanmaya çalışmaktadır, ta ki askerler vatandaşlara karşı öfkenin dozunu artırana kadar. Vatandaşlar, sevdikleri bir milisin hayatını korumak için bir yöntem belirler ve Min-woo kendini tüm bunların ortasında bulur.

(04-03-2008, Saat: 23:15)digitalhero yazdı: Film Kore'de bu hafta itibariyle 7,280,000 kişi tarafından izlenmiş. Gerçek bir olay olduğu için halkın rağbet gösterdiği bir film olmuş. Ülkemizde gösterilmesini çok isterdim. Ama Kore Sinemasının filmleri Türkiye'ye hiç gelmiyor.
Filmi izlerken 12 Eylül aklıma geldi. Benzer yönleri var.

English

Years: 2007
Period: 118 Dk.
Director: Ji-hun Kim
Scenario: Sang-yeon Park
Type: Drama

Cast

Sung-kee Ahn
Sang-kyeong Kim
Yo-won Lee
Jun-gi Lee
Cheol-min Park

Subject:
Min-woo leads a relatively peaceful life with his younger brother � until the day the soldiers go on the rampage against the citizens. The citizens form a militia determined to protect their loved ones, and Min-woo finds himself in the middle of it all.

Güzel bir filme benziyor.Tanitim için tesekkür ederiz Eyüp...Smile
Güzel bir dramaya benziyor, tesekkürler Eyüp tanitim için....
Song II Gook Ve Papatya

Filmi izlerken kanim dondu resmen.. O askerler halen yasiyorsa kendilerinden utaniyorlar mi acaba pislikler. Söyleyecek bisi bulamiyorum ya yeni izledim filmi dahada etkisindeyim insan hayati bu kadar ucuz mu? Böyle bir film Kore içinde iyi olmustur.Bundan haberdar olmayan Koreliler için iyi bir firsat olmustur. Yani kisacasi bu filmi kaçirmayin hemen izleyin...
Çok güzel ve duygu yüklü bir filmdi. Hakkini arayanin ezildigi bir dünyayi çarpici bir sekilde yansitmislar... Konusu gerçek yasamdan alinmistir...Izlemenizi tavsiye ederim...
Hakkınızı helal edin. ~
Bu filmi hala izlemeyen varsa gercekten yazik derim..Bana göre Kore Sinemasina damgasini vuran en önemli bas yapitlardan biridir.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Mükemmel Bir film arkadaslar izleyin Kesinlikle Pisman olmassiniz Dramatik bir yapisi var filmin Verdikleri Mücadele izlemeye deger ....Gerçekçi olmasi ise izlenir kiliyor...
10/9

[Resim: 90634884.jpg]

[Resim: 10350496.jpg]

[Resim: 40213499.jpg]
[Resim: 74148694.jpg]

[Resim: 70244450.jpg]

[Resim: 79394488.jpg]

[Resim: 60990061.jpg]

[Resim: 97106267.jpg]

[Resim: 95374229.jpg]

[Resim: 23623053.jpg]

[Resim: 33009237.jpg]