yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mangsang Beach / 망상해수욕장
Mangsang Beach / 망상해수욕장

[Resim: mangsangbeach.jpg]

Tanıtım

Adres: Gangwon-do, Donghae-si, Mangsang-dong, 393-16.

Tür: Sahil / Plaj / Ada

Mangsang Plajı, birçok aile ve turistler tarafından ilgi görmektedir. Güzel beyaz kumları ve sığ suyu (derinliği az, adeta içi görünen) ile bilinir. Mangsang Plajı, Dogu Kıyı'yı simgeleyen bir plajdır. Okgye ve Gyeongpo plajları ile Kuzeydoğu Gangwon Bölgesi'nde, ]Donghae Şehri'ndedir. Mangsang Plajı 1,4 km uzunluğunda, çam ağacı ormanı, açık sığ suyu ve eğlence mekanları, dört mevsim boyunca turist çekmektedir. Bu bölge, aynı zamanda mavi yengeçler gibi büyük gıda çeşitliliğine sahiptir.

Mevcut Tesisler

Voleybol sahası, diskotek, postane, tıbbi tesisler, restoran, 6 su kaynağı alanı, 10 tuvalet, 2 duş kabini, otopark, kamp alanı, eğlence kompleksi…

Açılış Tarihi

Temmuz 'un başı ~ Ağustos'un sonu (Hava durumuna göre değişmektedir.)

Çeviri : YeomYang*

-----------------------------------------------

English

Introduction

Address: Gangwon-do, Donghae-si, Mangsang-dong, 393-16.

Type: Seasides/ Beaches/ Islands

Mangsang Beach is sought out by many families and tourists, Mangsang Beach is a beach that represents the east coast, along with Okgye and Gyeongpo Beaches, located in the northeastern region of Gangwon-do’s Donghae City. Mangsang Beach is 1.4 km long, a pine tree forest, clear shallow waters, and convenient leisure facilities that attract a constant flow of tourists throughout the four seasons. This area also features a great variety of foods including blue crabs.

Available Facilities

Volleyball court, discotheque, post office, medical facilities, restaurants, 6 water-supply areas in shopping district, 10 toilet rooms, 2 shower rooms, parking lot, campground, leisure complex

Opening Date

Early July ~ Late August (changeable according to the weather condition)

Kaynak / Source
[Resim: 96814450.jpg]

[Resim: 29719425.jpg]

[Resim: mangsangbeach.jpg]

[Resim: 54141176.jpg]
Dalgalar müthiş görünüyor. Smile Teşekkürler paylaşım için.

Hani derinliği azmış ya aynı Marmaris gibi... Orada da derinlik acayip az... Smile Teşekkürler tanıtım için. Hep insanlar kıyılara oturmuşlar. Smile
Tanıtım için teşekkürler. Onay Alkis
Fotoğraflar harika ah ah orada olmak vardı. Biggrin Tanıtım için teşekkürler. Smile
Çok güzel bir tanıtım olmuş. Alkis Emeğine sağlık Ozan. Onay
Çok güzel bir plaj, denize girmek isterdim orada. Smile Emeğine sağlık kardeşim. Smile
Tanıtım için teşekkürler. Smile Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi