02-06-2013, Saat: 0:03
(Son Düzenleme: 21-09-2013, Saat: 19:56, Düzenleyen: kıday baksı.)
Makgeolli Expo 2013 (2013 막걸리엑스포)
![[Resim: 29515296.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/5400/29515296.jpg)
![[Resim: 30117572.jpg]](http://img33.imageshack.us/img33/628/30117572.jpg)
Periyod
06.11.2013 - 09.11.2013
Adres
513, Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seoul
Konum
COEX, Salon A, B, C & D
Gösteri Saatleri
10:00-17:00
Website
http://www.makgeolliexpo.co.kr/
Tanıtım
Makgeolli Fuarı, ilk kez 2009 yılında başlamış ve Kore'deki en büyük makgeolli fuarıdır. Fuar, tek bir mekanda tüketiciler ile üreticileri bir araya getirerek makgeollinin (Kore pirinç şarabı) çeşitli türlerini tanıtmaktadır. Profesyonel makgeolli üreticileri, insanlara çeşitli makgeolliler tatma şansı vererek potansiyel tüketicilere en son ürünleri tanıtmak için bu etkinliğe katılmaktadır. Bu yıl fuar, 6 - 9 Kasım tarihleri arasında dört gün boyunca COEX'te gerçekleşecek.
Maekgollinin dünyada daha fazla ilgi gördüğü bir zamanda bu fuarın, insanlara geleneksel Kore içkisi deneyimi sağlaması ve aynı zamanda Kore gelenekselliğinin kültürel değerini tanıtması beklenmektedir.
![[Resim: photo215.gif]](http://img577.imageshack.us/img577/1416/photo215.gif)
<English>
Period
06.11.2013 - 09.11.2013
Address
513, Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seoul
Location
COEX, Hall A, B, C & D
Performance Times
10:00-17:00
Homepage
http://www.makgeolliexpo.co.kr/
Introduction
Makgeolli Expo first started in 2009 and is the largest makgeolli exhibition in Korea. It has been widely promoting various types of makgeollis (Korean rice wine) by bringing producers and customers together in one venue. Professional makgeolli producers participate in the event to introduce their latest products to potential customers, giving people the chance to taste various makgeollis. This year, the expo will take place at COEX for 4 days from November 6 to 9.
At a time when Makgeolli is getting more and more attention from the world, the expo is expected to provide more chances for people to experience the Korean traditional alcohol and also promote the cultural value of Korean traditions.
Kaynak / Source
![[Resim: 29515296.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/5400/29515296.jpg)
![[Resim: 30117572.jpg]](http://img33.imageshack.us/img33/628/30117572.jpg)
Periyod
06.11.2013 - 09.11.2013
Adres
513, Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seoul
Konum
COEX, Salon A, B, C & D
Gösteri Saatleri
10:00-17:00
Website
http://www.makgeolliexpo.co.kr/
Tanıtım
Makgeolli Fuarı, ilk kez 2009 yılında başlamış ve Kore'deki en büyük makgeolli fuarıdır. Fuar, tek bir mekanda tüketiciler ile üreticileri bir araya getirerek makgeollinin (Kore pirinç şarabı) çeşitli türlerini tanıtmaktadır. Profesyonel makgeolli üreticileri, insanlara çeşitli makgeolliler tatma şansı vererek potansiyel tüketicilere en son ürünleri tanıtmak için bu etkinliğe katılmaktadır. Bu yıl fuar, 6 - 9 Kasım tarihleri arasında dört gün boyunca COEX'te gerçekleşecek.
Maekgollinin dünyada daha fazla ilgi gördüğü bir zamanda bu fuarın, insanlara geleneksel Kore içkisi deneyimi sağlaması ve aynı zamanda Kore gelenekselliğinin kültürel değerini tanıtması beklenmektedir.
![[Resim: photo215.gif]](http://img577.imageshack.us/img577/1416/photo215.gif)
<English>
Period
06.11.2013 - 09.11.2013
Address
513, Yeongdong-daero, Gangnam-gu, Seoul
Location
COEX, Hall A, B, C & D
Performance Times
10:00-17:00
Homepage
http://www.makgeolliexpo.co.kr/
Introduction
Makgeolli Expo first started in 2009 and is the largest makgeolli exhibition in Korea. It has been widely promoting various types of makgeollis (Korean rice wine) by bringing producers and customers together in one venue. Professional makgeolli producers participate in the event to introduce their latest products to potential customers, giving people the chance to taste various makgeollis. This year, the expo will take place at COEX for 4 days from November 6 to 9.
At a time when Makgeolli is getting more and more attention from the world, the expo is expected to provide more chances for people to experience the Korean traditional alcohol and also promote the cultural value of Korean traditions.
Kaynak / Source