Yorumları: 1,666
Konuları: 60
Teşekkür Puanı:
104
13-09-2010, Saat: 22:53
(Son Düzenleme: 14-09-2010, Saat: 6:14, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
Bir de müziklerine ben bakayim nasil.Paylasim için tesekkürler Papatya.
Yorumları: 2,244
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
302
Papatya'm binlerce tesekkürler bende 2 tanesi vardi digerlerini bulamiyordum çok sagol bu diziyi izlemeyen kalmasin Yisan ve Bidamcilar size sesleniyorum.
![[Resim: qhRJL.png]](http://i.imgur.com/qhRJL.png)
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ
Yorumları: 145
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
25
Benim izleyipte çok begendigim Güney Kore dizilerinden biridir. Açik sözlü olmak gerekirse Yi San dizisinde izleyipte performansini çok begendigim Lee Seo- Jin'in buradaki oyunculugunu görmek istedigimdem[sadece oyunculuk degil baska kavramlarda söz konusu, fazla östrojen koktu neyse =) ] Yi San'daki performansini burada pek göremedim sanki sürekli kameraya poz veriyormus gibiydi, buradaki esas kizimizin performansini da begendim.(Kim Jung Eun) Izlerken bir süre sonra Kim Jung Eun ile Lee Seo-Jin'in birlikte olduklarini ögrenmem diziye baska bir hava katti. Ask üçgenimiz bu sefer beni katletmedi çünkü Choi Ha Na'nin dizide oynadigi Yu Jin iyi bir karakter olmasina ragmen bana kötü biri gibi hissettirdi kiza aciyamadim =) Bu sefer izledigim Güney Kore dizisinde, iki erkek bir kadina asik olmadi, iki kadin bir erkege asik oldu bu da Güney Kore yapimlari deneyimimde ilginç bir yön oldu =)=) Zaten dizimiz 20 Bölüm oldugundan çok uzun sürmüyor.
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Yorumları: 151
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
33
Paylasim için çok tesekkürler. Çok sevdigim bir dizidir. Lee Seo Jin sayesinde izlemistim bu diziyi çok begenmistim cidden. Müzikleri de süper, bayiliyorum!! Yalniz benim aradigim bi müzik var instrumental ama burda bulamadim onu. Cenazenin olduguu bölümde (18. veya 19. bölümdü sanirim) çalinmisti ondan önceki bölümlerde de çok nadir çalindi ve harika bir müzikti, maalesef bulamiyorum :/