Güzel bir filmdi yalniz sonu kafami karistirdi gerçek miydi
hayal miydi anlamadim

Love Me Not / 사랑따윈 필요없어 (2006)
|
Güzel bir filmdi yalniz sonu kafami karistirdi gerçek miydi
![]() ![]()
21-05-2010, Saat: 18:49
tanitim ve resimler için tesekkürler
![]()
05-08-2010, Saat: 14:24
Harika bir Film di. Bu Koreliler beni cidden aglatiyor artik!
![]() ![]() Herkesin izlemesi gereken bir Film !! More than blue'yu sevenler bunu haydi haydi sever gibi geliyor bana =) [spoiler] Kiz da öldü sonunda oglan da. Ama kizin ameliyati basarili gecmis ama da intihar etti! (sanirim) Oglan la da o kar küresinin icindeki agacin yaninda bulustular ![]() [spoiler]
24-10-2010, Saat: 1:39
çok anlam yüklü bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.
![]()
14-02-2012, Saat: 5:07
Koreliler bu isi gerçekten biliyorlar.Klise olmasi ya da olmamasi önemli degil izletiyorlar mi evet,aglatabiliyorlar mi evet;güldürebiliyorlar mi o da evet..Çok anlamli ve güzel isler yapiyorlar..Bu filmde buna en büyük örneklerden biri.insanin görünmeyen dogasi ve merhameti,sevgisi,sicakligi harika yansiilmis..
insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
18-02-2012, Saat: 1:03
Güzel bir filmdi...Ama aglamadim bu filmde açikçasi..Ama Dram konusunda Korelilerin üstüne kimseyi tanimam...Adamlar aglatmayi gerçekten çok seviyorlar ve bu iste oldukça basarililar..Diger izledigim filmlere oranla biraz sönük kaldi bunu da belirtmeliyim..
18-02-2012, Saat: 22:49
Çok oldu bu güzel filmi izleyeli ama hala aklimdadir o sicacik sahneleri. Moon sevdigim için izlemistim. Izlemeyenlere tavsiye edilir.
19-02-2012, Saat: 23:25
Izleyeli çok oldu.Konusu itibariyle basit,pek sasirtmayan,sade ama izlenebilir nitelikte bir filmdi. Zaten G. Kore dram filmleri basit kurgulu olmalarina ragmen insani bir yerde yakaliyor. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.
Konfüçyüs hatalıydı. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|