yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)
hahaha süper teşekkürler (:
(02-09-2011, Saat: 23:10)prens_yisan yazdı:
(02-09-2011, Saat: 23:07)rmmbr yazdı: Nasıl yani? Yanlış anlamadıysam dizide iki karakteri canlandıracak, öyle mi?

Aynen öyle. Smile

İlginç olacağa benziyor. Bekleyelim bakalım. Smile
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
İlginç olacak gibi Smile Çok merak ediyorum bu diziyi Smile
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
merakla bekliyorum ..
[Resim: shutupflowerboybandtvnd.jpg]
Vay canına! Jang dan yeni dizi yeni sitil ha. Abaza

Su saçları kestirseydi iyiydi ama olsun ben oyunculuğunu daha çok sevdiğim için pek gözüme batmayacak herhalde. Biggrin

Teşekkürler tanıtım için. ^^
Allah'ım dizinin oynayacağı ay belli artık. Haber facebook'tan alıntıdır.

Jang Geun Suk upcoming drama Love Rides the Rain (사랑 타는 비) / Love Rain (사랑비) will start to shoot this September or October...
(03-09-2011, Saat: 18:11)tomurcuk yazdı: Allah'ım dizinin oynayacağı ay belli artık. Haber facebook'tan alıntıdır.

Jang Geun Suk upcoming drama Love Rides the Rain (사랑 타는 비) / Love Rain (사랑비) will start to shoot this September or October...

Bu haber için teşekkürler hayatım Opucuk Ne zamandır bekliyoruz, gözlerimiz yollarda kaldı Happy0064
No More...
(03-09-2011, Saat: 18:12)anamaya yazdı:
(03-09-2011, Saat: 18:11)tomurcuk yazdı: Allah'ım dizinin oynayacağı ay belli artık. Haber facebook'tan alıntıdır.

Bu haber için teşekkürler hayatım Opucuk Ne zamandır bekliyoruz, gözlerimiz yollarda kaldı Happy0064

Rica ederim hayatım. Opucuk Evet ya.Sarhos
Aigoo. Jang Geun Suk ve yeni dizisii, çok teşekkürler konu içiin Smile Sabırsızlıkla bekliyorumm Smile

B2ST
Twitter
@*mygirl* haklısın vallah.Abaza Jang Geun Suk'a dua etsin o.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi