yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lotte Super Tower 123
Vuv harikaymis...Biggrin Çok güzel görünüyo birde gerçeklestiginde daha güzel olacaktir eminim...Biggrin Konu ve bilgilendirme için tesekkürler. Emegine saglik.
Tasarim harikasi devesa bir yapi.. Uzaya gönderilmeye hazir gibi duruyo..Onay Tanitim için tesekürler Elif eline saglik. Alkis
[Resim: 95267245.jpg]
Valla bana çok fantastik göründü...Gelecegi anlatan bilim kurgu filmlerindeki yapma sahneler geldi gözümün önüne... Onay Ama hakikaten güzelmis...
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Benim de hemen ilgimi çekti ilginç ve hos bir bina.. Begenmenize sevindim. Smile

Çok güzel Smile)
Vov çok ilginç bir yapisi var ya.Ama çok güzel görünüyor..Böyle müthis birsey Kore de yapilir zaten..Mimarisini kim tasarladi çok merak ediyorum nerden geldi aklina acabaSmile Konu ve paylasimlar harika ellerine saglik canim. Smile
(07-02-2010, Saat: 15:16)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Vov çok ilginç bir yapisi var ya.Ama çok güzel görünüyor..Böyle müthis birsey Kore de yapilir zaten..Mimarisini kim tasarladi çok merak ediyorum nerden geldi aklina acabaSmile Konu ve paylasimlar harika ellerine saglik canim. Smile

Lotte'nin tasarimi Amerikan merkezli Kohn Pederson Fox Mimari'ye ait ve Seul'e dikilecek. Smile

Çok sekil bisey bu Biggrin En üst katindan uçmak isterdim Biggrin
Çok tesekkürler canim konu için orada is yerimin olmasini çok isterdim ama galiba korkudan gidemezdim ise. Biggrin
Gerçekten etkileyici bir yapi ..Onay
[Resim: 95267245.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi