yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go to School (Sang-doo!) / 상두야, 학교가자! (2003)
Sonunu izlemedim ama gerçekten güzel bir dizi. Biggrin Ben çok sevdim valla. Biggrin Bir sonunu izleme firsati bulamadim onu da bugün yarin izlerim.
Esra izlede bir söyle, kötü bitiyorsa izlemem ben üzülüyorum. Sonra moralim bozuluyor oo bir sürü sey. Biggrin
Boys-over-flowers-fan-club
Lee Jun Ki fan club
Goo Hye Sun fan club
Hong Gil Dong Fun Club
Jang Geun suk fan club
Kim Ji Hoon Fan Club

*İmzanızın boyutu büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.Lütfen Gifleri daha küçük resimler olarak paylaşın...
Ya sanmiyorum kötü bir son olacagini komik bir dizi. Biggrin Komik diziler genelde mutlu bitiyor ama bakacagiz. Biggrin
Ben daha bugun izleyip bitirdim. Aglaelsalla Kisa bir sürelik Kore dizilerine ara vermistim bu diziyle tekrar baslamis oldum. Smile Ilk bölümlerde çok hosuma gitmemisti sirf Rain için izledim ama ilerleyen bölümlerde fikrim çok degisti, çok duygusal güzel bir diziymis. Son bölümlerde baya bir dokunakli olmus. Aglaelsalla Özellikle final çok ilginç yapmislar sanirim izleyicilere biraktilar sonu ama ben mutlu sonla bitti diyorum. Biggrin (Rain'e babalik çok yakismis.) Ilk dizisi olmasina ragmen yine çok basarili ve tatliydi. )
Paylasimlar ve bilgiler için emegi geçen herkese tesekkürler. Smile
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Ah 6. bölümü izleyecegim bakalim neler olacak sonunu da baya merak etim. En son sen gel doktora bir tane vur. (Iyi ki vurdu valla sinir eti beni o adam yaa Biggrin ) Neyse ama doktorda br tane vurdu. (Peh...)
Bakalim neler olacak sonu kötü bitmese bari... Biggrin ^_^
[Resim: 30214257.jpg]
[Resim: 48bcbe1b63c99.jpg]
[Resim: 1094181f.jpg]
Resimler harika canim ellerine saglik. Smile
Ben diziye birkaç gün önce basladim ve 14.bölümdeyim suan. Gerçekten güzel bir dizi. Bi Rain yine döktürmüs. Kahkahalarina bitiyorum. Biggrin Dizideki küçük kiz da çok tatli. Bu arada resimler için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi