Konuyu Oyla:
Leeteuk's Birthday Celebration Messages/Leeteuk'un Doğum Günü Kutlama Mesajları(2012)
|
30-06-2012, Saat: 22:41
(Son Düzenleme: 30-06-2012, Saat: 22:50, Düzenleyen: adriyass501.)
Meleğim Doğum Günün için sana bir şeyler yazayım istedim bugün en sevdiğim yerde tek başıma otururken…
Birkaç satırdan öteye gidemedi yazmayı denediğim şeyler kelimeler yetmedi seni anlatmaya…Dün gece düşünmekte olduklarim ve şimdi yazacaklarım. Öyle geçecekler ki birbirlerinin içine karışıcak belkide… Bazen yalnızca seni izlerken,gözyaşlarım gelip perdeliyor göz bebeklerimi.. Bilmiyorum o zamanlar anlayabiliyor musun aklımdan geçenleri?...Tabikide anlamıyorsun ama anlamanı o kadar çok isterdim ki.Ve anlamayı,aklından ne geçtiğini ne söylemek istediğini... Ben, Sözcüklere ihtiyaç duyarım kendimi anlatabilmek için, Ve bazen sözcüklerine ihtiyaç duyuyorum seni anlayabilmek için… Seni her şeyinle seviyorum Meleğim benim…Her şeyinle…. Her şeyi ama her şeyi birlikte yaşamak paylaşmak isteyeceğim tek kişi…(Hayalde olsa) Bilinç tarlam!!!!! Ben nereden öğrendim bu tamlamayı? Benim oluşturmadığım kesin de, nereden duydum da senin için kullandım ilk? bir sır vereyim sana: Aslında, dün geceye kadar, Bu iki sözcüğün altında yatan derin anlamın farkında değildim, Yüzeysel bir şekilde anlamışım hatta… Sen,benim kendime ve çevreme yönelik bilincimi, Sana olan hislerimin bütün parçalarını,ektiğim ve yetiştirdiğim tarlamsın!! Yaşamımda gördüğüm en verimli tarla hem de! Her geçen gün daha çok büyüyorum, bilinçleniyorum… Öyle bir tarla ki bu,çevresel etkenler onu etkilemiyor…yalnızca zamanın etkisi altında… Yani geçen her dakika,daha da olgunlaşıyor, hem de başka hiçbir şeye benzemeden… Her geçen saniye,hem kendimi hem de seni daha iyi anladığımı hissediyorum…♥♥ ♥♥ Ve geldik bu satırların yazılış amacına en sona kaldı ama…=) En sonunda vurgulanması daha mı iyi olacak ne? İyi ki geldin bu dünyaya, Ve iyi ki “sen” oldun her şeyinle… Aklının alabileceği her şeyim oldun benim… Sen benim yarımsın… Bu yüzden de, hem bugünüm hem de yarınımsın… Meleğim, Bütün mutluluklar hep seninle olsun hep sevdiklerinle dostlarınla ol inş. ve üzülme....herzamanki gibi gül olurmu çünkü gülmek sana çookk yakışıyor..=) Bu satırları okumanı o kadar çok isterdim ki ve sonra sana sımsıkı sarılmak isterdim... Ama varsayımlar üzerinde durmayayım, Hem bak yalnızca “ben” varım bu satırlarda ve ruhum yanında… Daha sonra, Bedenen de olacağım yanında…(inş.) 30yaşın her şeyiyle mutluluk getirsin sana… Bir yıl daha büyüdün; ama biliyorum Geçen yıla göre daha küçük daha masum,tertemiz bir çocuksun sadece bir yaş daha küçük… Yalnızca biliyorum… Yanında olamadığım için üzgünüm...T___T ama olsun hayaldede güzel Liderim benim...!!! ♥♥ ♥♥ ♥♥ ![]() ![]()
30-06-2012, Saat: 22:45
30-06-2012, Saat: 22:45
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
30-06-2012, Saat: 22:46
30-06-2012, Saat: 22:53
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫
30-06-2012, Saat: 23:24
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getirsin Leeteuk
![]() Hep beyazlar içinde ol ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »