yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Je-ma / Taeyangin Ijema / 태양인 이제마(2002)
eda_es yazdı:Demek ki bu dizide daha farkli bir karakter olmus Choi'miz. Aslinda bir sey digecegim adi SUJONG soyadi CHOI Yani digecegim, artik Sujong diye konusalim ama agzimiz alismis degil mi? Çünkü hem web sitesinde öyle yaziyor hem de bir videoda gördüm arabasinin plakasinin üstünde Sujong un SJ'sini Ha Hee Ra'nin da HR'sini yazdirmis ne büyük ask. Happy0064

Hadi ya iste budur. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Bende Choi'nin soyadini bilmeden önce ne garip demistim bu Kore'de de herkese kiz erkek ayirt etmeden ayni ismi koyuyolar. Zaten Stv'de yayinlanan Ayna programinda Kore'de 10 milyon kisinin birbiriyle akraba oldugu söylenmisti. Ne garip. Onay
nihan yazdı:Bende Choi'nin Soyadini Bilmeden önce ne garip demistim bu Kore'de de herkese kiz erkek ayirt etmeden ayni ismi koyuyolar. Zaten Stv'de yayinlanan Ayna programinda Kore'de 10 milyon kisinin birbiriyle akraba oldugu söylenmisti. Ne Garip. Onay

Hadi ya. Nüfusun çogunlugu akraba desene.
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 34aw.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 54oec.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: adszmbh.png]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: aeot.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Tugba'cigim yine döktürmüssün fotograflari çok sagol canim. Biggrin
Will u be there?
Buldukça eklemeye devam ediyorum Eda'cigim. Smile Daha dogrusu elimdekileri bitirmeye çalisiyorum. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Çok güzel resimler Tugba ellerine saglik tesekkürler.
Biggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi