yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Byung-Chull / 이병철

Lee Byung-Chull / 이병철

[Resim: hoamleebeongcheol.jpg]

12 Şubat 1910 doğumludur. Üniversite eğitimini Tokyo'da Waseda Üniversitesi'nde sürdürmüştür. Kariyerinin büyük kısmını Samsung Grup'ta yapmıştır. Zengin bir ailenin oğludur. İlk girişimini bir pirinç fabrikası açmak yolunda kullanır. Bu girişiminde ailesinin mirasını kullanır. Sonra yaptığı bu ve buna benzer çalışmalarla başarılı olamayacağına karar verir. 1 Mart 1938'de kamyonculuk ve taşımacılıkla ilgili bir iş kurmaya karar verir. Yaptığı bu çalışmadan da iyi bir sonuç alamayınca işini bırakır ve Samsung Grup'ta çalışmaya başlar.Yeni ismi Cheil olarak belirlenir. Samsung Grup'ta büyük başarılara imza atar. Hatta onun sayesinde Samsung bugün bizlerin de iyi tanıdığı dünya çapında büyük bir şirket olmuştur. 19 Kasım 1987'de hayata gözlerini yummuştur.

English

Lee Byung-chull (February 12, 1910 November 19, 1987) was the founder of the Samsung Group. He was the son of a wealthy landowning family who used his inheritance to open a rice mill for his first venture. That endeavor was not especially successful so he established a trucking business in Daegu on March 1, 1938, which he named Cheil, the forerunner to Samsung. He attended college at Waseda University in Tokyo, although he did not complete his degree.

-Source-

[Resim: ssi20050306172955.jpg]

●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Tanitim için tesekkürler... Smile

Samsung 'un önde gelen isimlerindenmis... Alkis
Bireysel yaptigi islerde basarili olamamis ama en iyi firmalardan birinde basarili olmus çok iyi ... tanitim için tesekkürler ...Alkis

Just Feel Better
Tesekkürler canim emegine saglik Smile
Paylasim için tesekkürler.
İmza fazla yer kaplıyor.

Konu için tesekkürler. Alkis
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Samsung ürünlerini kullaniyorum ve çok memnunum ..Kimin Samsung markasini dünyada tanittigini bilmemiz gerçekten çok iyi oldu..

Tesekkürler
77 yil yasamis, kendi isini tutturabilmek için çok ugrasmis ve en sonunda da Samsung'u dünyaya tanitmada büyük yardimi olmus. Konu için tesekkürler. Smile
Tesekkürler... Smile

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Tanıtım için teşekkürler. ^_^
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi