yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Choi /Choi Seong-geum ( Gyeon mi-ri 견미리)
resimler süper..

hep kötü rolde acaba neden?

Saraydaki mücevher dizisinin en güzel kadinlarindan biri,dizi sonunda insanlara ettigi kötülügün karsiligini buluyor yani feci bir sekilde can veriyor...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Süper....
Rolünü hiç sevmiyorum ama çok güzel ya bir de su çocugu sanirim evlatlik falan almislar hiç Koreliye benzemiyor ki Hint falandir bence
msn resmimi bu kizin resminden yapacagim.
dizide kötü olmasina ragmen çok güzel bir kadin (46 yasinda)
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Song Ji Hyo Fan Clup

En kötü kadin Madam Jami(Denizler Imparatoru) ve Lady Choi diye düsüyordum ama Mishil(Muhtesem Kraliçe) bunlari geçti...... Biggrin Alkis
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
(09-07-2010, Saat: 22:24)BidamDeokman yazdı: En kötü kadin Madam Jami(Denizler Imparatoru) ve Lady Choi diye düsüyordum ama Mishil(Muhtesem Kraliçe) bunlari geçti...... Biggrin Alkis

öhö öhö öhö lütfen mishil'ime laf etmeden Kizgin
mishil'im kadar olmasa da lady choi'u da seviyorum ölümüne üzülmüstüm çok acikliydiAglaelsalla
Masallah bütün kaliteli dizilerde rol almis bir oyuncu: Saraydaki Mücevher, Jumong, Yi San, hangi diziyi izlesem Gyeon Mi Ri Smile Neyse Yi San'da iyi bir roldeydi arada Song Yeon'ya giciklik yapti ama olsun o kadar, yillarin aliskanligi yavas yavas iyi bir insan olma yolunda ilerlemis Biggrin Basarili bir oyuncu bence ayrica güzel de. En kötü rolü olmasina ragmen bence ona en çok Lady Choi olmak yakismisti. Öldügünde çok üzülmüstüm çok feci bir sondu Aglama
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
leydi çoya bayiliyorum hayraniyim.keske biraz iyi olsaydi.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi