yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyung Hee University 경희대학교
Çok pardon ama bu okulda tam olarak hangi bölümler var ??
Bu üniversitede Oh Won Bin oppa okudu. Paylasim için tesekkürler.
Bu üniversitede nasil burslu okuyabilirim? Turizmciligi ne yapmaliyim? Yardim edebilecek var mi? Çünkü sitede yazan bilgilerden yeterince yardim alamadim. Sad Lütfen yardim edin!!
Yanlis hatirlamiyorsam eger, biraz arastirmistim ordan aklimda kalmis, bu üniversite Erciyes Üniversitesi'yle kardes üniversite. Degisim programiyla bu üniversitede okumak süper olurdu açikçasi.
(30-10-2011, Saat: 16:00)Cho Shin Sung yazdı: Yanlis hatirlamiyorsam eger, biraz arastirmistim ordan aklimda kalmis, bu üniversite Erciyes Üniversitesi'yle kardes üniversite. Degisim programiyla bu üniversitede okumak süper olurdu açikçasi.

Erciyes Üniversitesi Kyonggi Üniversitesi'yle kardes üniversitedir. Kyung Hee üniversitesi Bilkent Üniversitesi'yle kardes üniversitedir.
Bu fotograflari Erciyes Üniversitesi'nin tanitim katologundan kopyaladim ben orda yazanin yalancisiyim. Süresi sona ermis yeni üniversitelerle anlasmalar yapilmissa orasini bilemiyorum tabi ki.

[Resim: yenibitelemresmiud.png]

[Resim: yenibitelemresmi2io.png]
Belki ordan okumakta zorluk çekersiniz diye dedigim kismi tekrar kopyaladim. Ama dedigim gibi süresi dolmus anlasma fes edilmis yeni anlasmalar yapildiysa orasini bilmiyorum.

[Resim: yenibitelemresmi2kopya.png]
ben su anki durumu belirttim çünkü su an için böyle bir anlasmasi yok. Geçen seneden beri sadece Bilkent ögrencisiyle degisimli ögrenci alip gönderiyor.
O zaman öyledir. Ben tanitim katalogunda öyle gördügüm için demistim. Demek ki yeni anlasmalar yapilmis. Olsun Erciyes veya Bilkent ne fark eder her ikisi de Türkiye Üniversitesi degil mi sonuçta. Smile
Daha ayrıntılı alabilir miyim?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi