yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyung Hee University 경희대학교
332 TL aylik çok büyük para degil tabi. Ama o mutfak temiz mi? Yurt temiz mi? Ona da bakmak lazim. Smile
Bir de aylik masrafin ne olur mesela? Sonuçta her sehrin masrafi farklidir. Zaruri ihtiyaçlar ne kadar tutar?
Bilgiler ve resimler için sagolun.

Kore vakfina mesaj attim burslu egitim için. Onlarda sadece Kore ile ya da Korece ile ilgili alanlarda burs verebildiklerini söylediler. Bilgilerinize sunulur.
Yurt temiz, zaten burda temizlik yapanlar da var. Oda sana verdikleri zaman temiz, daha sonrasi senden asli..
Sahsen ben ilk geldigim ay cok harcadim, o da ev ihtiyaclari icin yaklasik 800.000W. Daha sonra 300.000-400.000W yetdi, ama o da senden asli tabi.
Hilmi abi tesekkürler. Alkis
Ayrica bilgi paylasiminda bulunan diger arkadaslara da tesekkür ederim. Smile
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

Kyung Hee üniversitesi gerçekten çok güzel bir üniversite. Onay
Yanliz burs imkanlari kisitli ve biraz sartlari zorlayan bir üniversite.. Smile
Burs verilmesi için diger üniversitelere nazaran biraz fazla sart öne sürüyor.. Aglaelsalla
Kyung Hee Üniversitesi gazetecilik ögrencisiyim. Sorulariniz olursa yardimci olmaya çalisirim. Önümüzdeki günlerde resimlerle birlikte okul hakkinda mesaj ekleyecegim. Umarim faydali olur.
Daesung ve G Dragon da bu üniversitede okuyor. Smile Bu üniversite benim hosuma gitti dogrusu mimari yapisi kampüsü güzel ama imkaniniz olursa bölümler hakkinda daha çok bilgi vermenizi isterim.
Uzun bir süre boyunca internette yokum Sad
Hayallerimin üniversitesi ♥.♥ Tanitim için tesekkürler ~.~
[Resim: tumblr_oijcpi45fb1ueg2m0o1_400.gif]
K.A.R.D.
Tanistigim birkaç kisi var, bu üniversitede okuyorlarmis. Öve öve bitiremediler.. Biggrin
Umarim bir gün görme sansim olur burayi. Smile
I will try to live with love... with dreams...
and forever with tears...
-Yoshiki (Tears)

Jong Hoon da bu üniversitede okuyor. Ben de gitmek istiyorum ya. Biggrin
Fotograflara falan bakinca içim gitti. Biggrin
Bilgi için tesekkürler. Onay
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Allah'im nasip etsin isteyenleri buraya - ben de dahil-. Biggrin Çok güzel bir üniversite. Changmin'de burada okumus. Biggrin Yalniz burs için fazla kosul derken? Ben Educatürk'ün düzenledigi fuara katilmistim ama okul ve trafik yüzünden son 45 dakikaya yetismistim. Onda da Kyunghee'nin standina ugramak nasip olmadi. O karisiklikta göremedim bile... cry

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi