02-02-2012, Saat: 22:02
Sunbae sunbae sunbae iyiki dogdun. Sen SuJu'da benim bir numaramsin biliyorsun dimi ...
Kyuhyun's Birthday Celebration Messages Kyuhyun'un Doğum Günü Kutlama Mesajları(2012)
|
02-02-2012, Saat: 22:02
Sunbae sunbae sunbae iyiki dogdun. Sen SuJu'da benim bir numaramsin biliyorsun dimi ...
02-02-2012, Saat: 22:15
Iyi ki dogdun Kyu! Seni seviyoruz bebisim. =D
![]()
03-02-2012, Saat: 1:49
Cho Kyuhyun !. Oo Benim Herseyim . Oo Benim Dünyaam !
![]() Iyiki Dogdun Biricik Oppam .. Yeni Yasin sana Mutluluk , Huzur , Ask , Sevgi Getirmesi Dilegiyle ... Sen iyiiiikkiii Varsin Bee Evil ' ![]() ![]() Mutlu Yillarr Piis Evil .. !! ![]() ![]() You belong with me !
I will love you forever . Be mine ..♥
03-02-2012, Saat: 1:56
Umarim bu videoyu sana bir gün ulastirabilirim Super Junior'da
bana gerçek bir abi olarak en yakin olan kisi ![]() Dogum Günün Kutlu Olsun ![]() ![]() Sadece bir kez.. gülümseme nedenin olayım yeter
03-02-2012, Saat: 2:02
Iyi ki dogdun Kyuhyun!!!
![]() ![]()
03-02-2012, Saat: 2:56
Saeng-il chukka hamnida Kyuhyun!
![]() Iyi ki Suju'nun maknaesisin, hyunglarin senin ne kadar kötü maknae oldugu düsünseler de. ![]() Nice senelere, hep Suju'yla kal. ^-^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Ah Kyu seni 5 yil önce tanidim. Beraber büyüdük neredeyse.
![]() Iy i dogmussun, seni tanimisim. SuJu bir kenara sen bir kenara. O kadar yani. ![]() Güzel seslim, evil maknaem ... Saengil Cukhae !
03-02-2012, Saat: 3:02
Kyu'm
![]() Kandil gününde hemde..Ne mübarek oldugun bastan belli.:d Iyi ki dogdun ya..Gerçekten iyi ki!! Ah ah sen olmasaydin... ![]() Ne kadar evil desem de sen aslinda benim angel maknaemsin(Benim angel anlayisim bu galiba.:d) Saengil Chukka Hamnida!!! ![]()
Kyuhyun su 15 tatilden beri sesini dinleye dinleye bir hal oldum...Gerçekten bir kez olsun yanimda piyano çalip sarki söylemeni istiyorum biliyorum imkansiz ama olsun hayal etmek basarmanin yarisidir.
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|