yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Ghost Stories (2008) Türkçe Altyazisi[TAMAMLANDI]
Tesekkürler canim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
O gözler ne öyle! Her bölümde ayri bir yaratik mahasallah. :d
Ellerine saglik, sona yaklasiyoruz. Yapimcalismasi

(15-11-2010, Saat: 15:24)PerSpEcTiF yazdı: O gözler ne öyle! Her bölümde ayri bir yaratik mahasallah. :d
Ellerine saglik, sona yaklasiyoruz. Yapimcalismasi

:img-hysterical: Valla persi senin bu deyimlere hastayim. Her bölümde bir yaratik var dogru ama bunlar cici yaratiklar... Yesil gözlü hem de... Biggrin Biggrin

(15-11-2010, Saat: 18:00)Setsuna yazdı: :img-hysterical: Valla persi senin bu deyimlere hastayim. Her bölümde bir yaratik var dogru ama bunlar cici yaratiklar... Yesil gözlü hem de... Biggrin Biggrin

Aynen yesil gözlü. :d Mutant, zombi ve biraz da gumiho mutasyona ugramis bu hâle gelmis. :img-hysterical:
Ellerine saglik simdiye kadar çevirdigin tüm bölümler için. Opucuk Indirmekte oldugum diziyi izler izlemez bunu izlemeye baslayacagim. Smile

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤

[Resim: hometownlegendse06kor08.jpg]

Korean Ghost Stories (2008) 6. Bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.

Iyi seyirler... Çeviri + Zaman Ayari: Setsuna Gozlukgulmek

Not: Persi koleksiyona bir yaratik daha ekledik. Nasil ama? Abaza
(16-11-2010, Saat: 13:58)Setsuna yazdı:
Iyi seyirler... Çeviri + Zaman Ayari: Setsuna Gozlukgulmek

Not: Persi koleksiyona bir yaratik daha ekledik. Nasil ama? Abaza

Bu kizi dizideki en insansi yaratik ilân ediyorum! Biggrin Kasi gözü saglam mahasallah. Kralgul

Ellerine saglik, bu ne hiz. Atkilic
Tesekkürler Damlacim. Son 2 bölüme giriyorsun. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
(16-11-2010, Saat: 15:36)PerSpEcTiF yazdı: Bu kizi dizideki en insansi yaratik ilân ediyorum! Biggrin Kasi gözü saglam mahasallah. Kralgul

Ellerine saglik, bu ne hiz. Atkilic

Dur daha kiz, iki bölüm daha var... Bitsin de öyle bir güzellik yarismasi düzenleyelim. Biggrin Biggrin

Sak maka 2 tane kaldi ya, bilinç altima islemese iyi diyecegim ama ister istemez etkileniyor insan. Dün aksam çiglik attim gece, millet ayaga kalkti. Sarhos

(16-11-2010, Saat: 20:13)Setsuna yazdı: Dur daha kiz, iki bölüm daha var... Bitsin de öyle bir güzellik yarismasi düzenleyelim. Biggrin Biggrin

Sak maka 2 tane kaldi ya, bilinç altima islemese iyi diyecegim ama ister istemez etkileniyor insan. Dün aksam çiglik attim gece, millet ayaga kalkti. Sarhos

Asil yaratik son bölümde çikacak gibi geliyor. :d Heyecanla bekliyorum. Atkilic

Valla çiglik atmakta haklisin ne diyeyim önceki yesil gözlü kadini görünce bende korkmadim degil. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi