yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Cultural Center Ankara Film Days 23 (28.04.2012)
Her Cumartesi saat 14:00'de
Korean Cultural Center Ankara Film Days 23 [28.04.2012]
Ankara Kore Kültür Merkezi, Film Günleri 23 [28.04.2012]

Heart is Beating / 심장이 뛴다 / Kalp Atisi

[Resim: 71599097.jpg]

Adi :Heart is Beating
Korece Adi : 심장이 뛴다
Yönetmen :Yoon Jae-geun (윤재근)
Yayin Tarihi :6 Ocak 2011
Tür :Dram
Süre :114 dk.
Dil :Korece
Ülke :Güney Kore
Senaryo :Yoon Jae-geun (윤재근)

Oyuncular

Kim Sang-ho
Jeong Da-hye (정다혜)
Park Hae-il (박해일)
Kim Yoon-jin

Özet

''Eger bir kalbe sahipsen fakat iki tanesini kurtarmaliysan ne yapacaksin ?''

Orta yasli bir kadin acrried olmustur, hastahanede komadadir. Yeon-hee orta yasli kadinin ganster ogluna, Whee-do, bir servet ödeyerek, kritik bir kalp rahatsizligi olan kizina kalp nakli için yalvarir. Ama Whee-do annesi için nedenleri tek tek ortaya koydugunda, Yeon-hee tehlikeli insanlarla bir ekip olmak zorundadir.

Fragman/ Trailer

English

Name :Heart is Beating
Hangul :심장이 뛴다
Director :Yoon Jae-geun (윤재근)
Release Date :January 6, 2011
Genre :Drama
Time :114 min
Language:Korean
Country:South Korea
Writer: Yoon Jae-geun (윤재근)

Cast

Kim Sang-ho
Jeong Da-hye (정다혜)
Park Hae-il (박해일)
Kim Yoon-jin

Synopsis

If you have one heart but two to save, what you will going to do?

One middle aged women is acrried into hospital in a coma. Yeon-hee, who has been searching for a heart to transplant to her daughter, who has critical heart disease, is begging middle aged women's gangster son, Whee-do, by giving him a fortune. But when the reasons for Whee-do's mom are revealed one by one, Yeon-hee, who became desperate, is teaming up with dangerous people...

Yer/Place: Kore Kültür Merkezi, Gösteri Salonu 3.kat, Paris Cad. No: 74 Kavaklidere-ANKARA
Tarih/Date: 28/04/2012
Saat/Time: 14:00-16:45
Film için kapi açilisi / Opening: 13:30

[Resim: 263171lxlble1hnko.gif]

Rezervasyon/Reservation:
Kore Kültür Merkezi/Korean Cultural Centre

[Resim: 263171lxlble1hnko.gif]

Bir dram filmi, neyse peçetelerimizi alir orda oluruz Smile Paylasim için tesekkürler^^
Korea-Fans Facebook Etkinligi

>>> http://www.facebook.com/events/215255425...ext=create

Iyi de rezervasyon için linke tikliyorum, sitede film görünmüyor.
Iyi seyirler. ^^
Rezervasyon linkinde film görünmüyor arkadaslar.
(25-04-2012, Saat: 17:10)JiHoo yazdı: Iyi de rezervasyon için linke tikliyorum, sitede film görünmüyor.

(25-04-2012, Saat: 20:15)kanade yazdı: Rezervasyon linkinde film görünmüyor arkadaslar.

Kore Kültür Merkezi filmi kendi sitesine ekledi artik rezervasyon yaptirabilirsiniz. Onay

(26-04-2012, Saat: 11:53)aybkee yazdı:
(25-04-2012, Saat: 17:10)JiHoo yazdı: Iyi de rezervasyon için linke tikliyorum, sitede film görünmüyor.

(25-04-2012, Saat: 20:15)kanade yazdı: Rezervasyon linkinde film görünmüyor arkadaslar.

Kore Kültür Merkezi filmi kendi sitesine ekledi artik rezervasyon yaptirabilirsiniz. Onay

Tesekkürler Smile
Merhaba^^ Ben Kore kültür merkezine rezervasyon basvurusu yaptim.Gelmeyi çok istiyorumda bana bir onay maili falan kalmadi? Acaba doldu mu? Yarin gidip geri dönmeyeyim T.T
(28-04-2012, Saat: 0:30)Blingbling* yazdı: Merhaba^^ Ben Kore kültür merkezine rezervasyon basvurusu yaptim.Gelmeyi çok istiyorumda bana bir onay maili falan kalmadi? Acaba doldu mu? Yarin gidip geri dönmeyeyim T.T

Onay maili gelmiyor zaten Smile Filme bekleriz Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi