yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Cultural Center Ankara Film Days 15 (03.03.2012)
Img-kiss 
Güzel bir filme benziyor.Smile Gidip izleyecek olan arkadaslara keyifli seyirler dilerim Biggrin
Yaradılanı sev Yaradandan ötürü...
Ben de hepinizi çook seviyorum...
Ay gelmeyi çok isterim ama bence bu filmi yalniz izlemeliyim daima yani her seferinde agliyorum çünkü Biggrin

(27-02-2012, Saat: 22:30)wiseacre_daisy yazdı: Aa benim filmim. Smile Izleyin izleyin. Harika bir katille tanisacaksiniz. Biggrin

Evet yemeyip içmeyip senin filmini çekmisler. Keyifle ve agzimin suyu akarak izleyecegim. Tongue
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Her seferinde gelecegim diyorum heveste ediyorum ama bilemiyorum umarim bir aksilik çikmazsa bu sefer gelmeyi çok istiyorum. (siir gibi konustum be Biggrin )
Aslinda bu film günlerine gelip filmleri izlemeyi ve bir yandan da forumdakilerle tanismayi çok istiyorum ama ne yazik ki kurs saatimle çakisiyor.Sad Bir gün kismet olur gelmek insallah Smile
(28-02-2012, Saat: 0:01)OneLeN yazdı:
(27-02-2012, Saat: 22:30)wiseacre_daisy yazdı: Aa benim filmim. Smile Izleyin izleyin. Harika bir katille tanisacaksiniz. Biggrin

Evet yemeyip içmeyip senin filmini çekmisler. Keyifle ve agzimin suyu akarak izleyecegim. Tongue

Agzimin suyu derken? Getirtme beni oraya. Ofkeli
Iyi seyirler diliyorum. Smile)
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bu hafta ben de geliyorum Smile
Mükemmel bir filmdi Smile Bu filmi bizlere seyretme firsati veren herkese tesekkür ederim Biggrin
[Resim: s6300533.jpg]

[Resim: s6300538e.jpg]

[Resim: s6300546e.jpg]

[Resim: s6300552p.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi