yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Cuisine
#1
Korean Cuisine

[Resim: ibgw.jpg]


Yazar: Yongja Kim

Ürün Detayları

Sayfa Sayısı: 222 sayfa

Yayınevi: YEKYONG (2009)

Dil: İngilizce

ISBN-10: 8970844066

ISBN-13: 978-8970844060

İçindekiler

Jonchaeyori Mezeleri Gheran Chim
Yumuşak Yumurta Kremalı Paeju Gui
Susamlı Tuzlu Sahmchi Wheli Tarak Izgara
Acı ve Tatlı Salata Soslu Ojing-o Chomuchimli Taze Ton Balığı
Acı ve Tatlı Salata Soslu Maş Kalamar
Deniz Yosunlu and Soya Sosu Terbiyeli Sengson Jon Molded Acorn Jelly
Yumurtalı Hobak Jonlu Izgara Tava Balık
Yumurtalı Haemul Pajonlu Izgara Tava Zucchini
İstiridye Bindaetoklu Yeşil Soğanlı Krep
İstiridye ve Karides Haepari Nengcheli Maş Fasulye Krebi
Hardallı Oisunlu Denizanası Salatası
Sığır Eti ve Yumurta Şeritleriyle Yapılmış Tokbokkili Salatalık Dolması
Sığır Eti ve Mantarlı Gujolpanlı Tavada Pirinç Keki Dilimleri
9 Malzemeli Sarmalar * Jidan
Sarı ve Beyaz Yumurtalı Krep Dubu Tofu (Soya Peyniri) Yangnyom Dubu
Terbiyeli Tofu: 1 Terbiyeli Soya Soslu Tofu
2 Marine Pollack Roelu Tofu
3 Marine Oysters Dubu Jorimli Tofu
Soya Soslu Dubu Jijimli Kavrulmuş Tofu
Çıtır Kabuk Kimchi Marine Lahana Baek Kimchili Kurutulmuş Tofu
Sarımsak ve Zencefilli Baechu Kimchili Beyaz Lahana
Pul Biberli ve Küçük Tuzlu Karides Oi Sobagili Lahana
Yapan Pırasası ve Pul Biberli Kaktugi ile Doldurulmuş Salatalık
Sarımsak ve Pul Biber Bossam Kimchili Turp Küpleri
Lahanaya Sarılmış İstiridye, Çam Fıstığı ve Armut * Chapsalpul
Tatlı/Yapışkan Pirinç Sıvısı (birleştirici madde)
Ve daha fazlası...




English

Author: Yongja Kim

Product Details

Paperback: 222 pages

Publisher: YEKYONG (2009)

Language: English

ISBN-10: 8970844066

ISBN-13: 978-8970844060

Contents

Jonchaeyori Appetizers Gheran Chim
Silky Egg Custard Paeju Gui
Grilled Scallops with Sesame Salt Sahmchi Whe
Fresh Tuna with Hot and Sweet Vinaigrette Ojing-o Chomuchim
Squid with Hot and Sweet Vinaigrette Muk
Molded Acorn Jelly with Seaweed and Seasoned Soy Sauce Sengson Jon
Pan-grilled Fish with Egg Hobak Jon
Pan-grilled Zucchini with Egg Haemul Pajon
Scallion Pancakes with Oysters Bindaetok
Mung Bean Pancakes with Clams and Shrimp Haepari Nengche
Jellyfish Salad with Mustard Oisun
Stuffed Cucumber with Beef and Egg Strips Tokboki
Stir-fried Rice Cake Slices with Beef and Mushrooms Gujolpan
Nine-Ingredient Wraps * Jidan
Yellow and White Egg Pancakes Dubu Tofu (Bean Curd) Yangnyom Dubu
Seasoned Tofu: 1 Tofu with Seasoned Soy Sauce
2 Tofu with Marinated Pollack Roe
3 Tofu with Marinated Oysters Dubu Jorim
Braised Tofu with Soy Sauce Dubu Jijim
Seared Tofu with Crispy Crust Kimchi Marinated Cabbage Baek Kimchi
White Cabbage with Garlic and Ginger Baechu Kimchi
Cabbage with Chili Flakes and Small Salted Shrimp Oi Sobagi
Stuffed Cucumber with Wild Leek and Chili Flakes Kaktugi
Radish Cubes with Garlic and Chili Flakes Bossam Kimchi
Wrapped Cabbage with Oysters, Pine Nuts and Pear * Chapsalpul Sweet/Glutinous Rice Liquid (binding agent)
And more...


Kaynak / Source
www
Cevapla
#2
Ellerine sağlık, bol bol güzel yemek var içinde. ^^
Cevapla
#3
deniz ürünleri nedense pek bir hoşuma gitmiyor ^^
yinede paylaşım için teşekkürler ^^
Cevapla
#4
Ben hala deniz anasını ve ahtapotu nasıl yediklerine şaşırıyorum,cidden yemek kültürümüz çok farklı.
SJ - EunHae - Suzy - KimWooBin - GoHyeSun
www
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi