13-01-2013, Saat: 16:20
Korean Cuisine (English and Mandarin Chinese Edition)
![[Resim: 24119020.jpg]](http://img341.imageshack.us/img341/9494/24119020.jpg)
Ürün Detayları
Yazar: Young Sook Choi
Karton Kapak: 96 sayfa
Yayıncı: Wei-Chuan Yayıncılık; İki Dilli Baskı (21 Mayıs 2001)
Dil: İngilizce, Mandarin Çincesi
Kitap Tanıtımı
Baharatlı turşuları, zengin aromatik barbeküleri ve baharatlı kızgın yemekleri ile görkemli bir zincire sahip olarak bilinen Kore mutfağı, bugün dünyanın en büyüleyici mutfaklarından birisidir. Kore ve ABD’deki ünlü Woo Lae Oak Restoran’ının sahibi Bayan Choi, bu muhteşem koleksiyonu için 79’un üzerinde heyecan verici tarifleri seçmiştir. Ayrıca bu kitapta Kore Barbeküsü, Kimchi Yahnisi ve Baharatlı Salatalık Salatası’ndan Dungeness Yengeç Krepleri, Baharatlı Ahtapot ile Gingseng Tavuk Çorbası ve Beş Taneli Pirinç gibi daha az bilinen Kore yemekleri ile Persimmon Punch ve Ginseng Çayı gibi geleneksel tatlı ve çay tariflerini çok geniş bir yelpazede bulabilirsiniz.
Malzemeler, baharatlar, çeşniler ve soslardan oluşan özel bölümlerde yer alan tariflerin çoğunu kontrol etmek çok kolaydır. Bu kitap, halen daha Asya mutfağının güzelliklerini keşfetmeye çalışan Wei-Chuan’ın “Uluslararası Mutfak Serisi” adlı kitabının harika bir ekidir ve olması gereken ne ise onu harika bir şekilde açıklamaktadır.
**English**
Product Details
Author: Young Sook Choi
Paperback: 96 pages
Publisher: Wei-Chuan Publishing; Bilingual edition (May 21, 2001)
Language: English, Mandarin Chinese
Book Description
Known for its sumptuous array of cool and spicy pickles, the richly aromatic barbeques, and the boldly flavored red-hot spicy stews, Korean cuisine is one of the most fascinating cuisines in the world today. Ms. Choi, owner of the famous Woo Lae Oak restaurants in cities around the U.S. and Korea, has selected a kaleidoscope of over 79 sensational recipes in this fabulous collection. In addition to the most popular Korean dishes, such as Korean Barbeque, Kimchi Stew, and Spicy Cucumber Salad, a wide range of less familiar Korean dishes can be found here - from Dungeness Crab Crepes, Spicy Octopus, to Ginseng Chicken Soup, Five Grain Rice, to traditional desserts and teas, such as Persimmon Punch and Ginseng Tea.
Most of the recipes are easy to follow, with special sections on frequently used ingredients, seasonings, condiments and special sauces. This is a wonderful addition to Wei-Chuan's "International Cuisine Series" and it is sure to become another "must-have" for those who are still discovering the wonders of Asian cuisine.
Kaynak / Source
![[Resim: 24119020.jpg]](http://img341.imageshack.us/img341/9494/24119020.jpg)
Ürün Detayları
Yazar: Young Sook Choi
Karton Kapak: 96 sayfa
Yayıncı: Wei-Chuan Yayıncılık; İki Dilli Baskı (21 Mayıs 2001)
Dil: İngilizce, Mandarin Çincesi
Kitap Tanıtımı
Baharatlı turşuları, zengin aromatik barbeküleri ve baharatlı kızgın yemekleri ile görkemli bir zincire sahip olarak bilinen Kore mutfağı, bugün dünyanın en büyüleyici mutfaklarından birisidir. Kore ve ABD’deki ünlü Woo Lae Oak Restoran’ının sahibi Bayan Choi, bu muhteşem koleksiyonu için 79’un üzerinde heyecan verici tarifleri seçmiştir. Ayrıca bu kitapta Kore Barbeküsü, Kimchi Yahnisi ve Baharatlı Salatalık Salatası’ndan Dungeness Yengeç Krepleri, Baharatlı Ahtapot ile Gingseng Tavuk Çorbası ve Beş Taneli Pirinç gibi daha az bilinen Kore yemekleri ile Persimmon Punch ve Ginseng Çayı gibi geleneksel tatlı ve çay tariflerini çok geniş bir yelpazede bulabilirsiniz.
Malzemeler, baharatlar, çeşniler ve soslardan oluşan özel bölümlerde yer alan tariflerin çoğunu kontrol etmek çok kolaydır. Bu kitap, halen daha Asya mutfağının güzelliklerini keşfetmeye çalışan Wei-Chuan’ın “Uluslararası Mutfak Serisi” adlı kitabının harika bir ekidir ve olması gereken ne ise onu harika bir şekilde açıklamaktadır.
**English**
Product Details
Author: Young Sook Choi
Paperback: 96 pages
Publisher: Wei-Chuan Publishing; Bilingual edition (May 21, 2001)
Language: English, Mandarin Chinese
Book Description
Known for its sumptuous array of cool and spicy pickles, the richly aromatic barbeques, and the boldly flavored red-hot spicy stews, Korean cuisine is one of the most fascinating cuisines in the world today. Ms. Choi, owner of the famous Woo Lae Oak restaurants in cities around the U.S. and Korea, has selected a kaleidoscope of over 79 sensational recipes in this fabulous collection. In addition to the most popular Korean dishes, such as Korean Barbeque, Kimchi Stew, and Spicy Cucumber Salad, a wide range of less familiar Korean dishes can be found here - from Dungeness Crab Crepes, Spicy Octopus, to Ginseng Chicken Soup, Five Grain Rice, to traditional desserts and teas, such as Persimmon Punch and Ginseng Tea.
Most of the recipes are easy to follow, with special sections on frequently used ingredients, seasonings, condiments and special sauces. This is a wonderful addition to Wei-Chuan's "International Cuisine Series" and it is sure to become another "must-have" for those who are still discovering the wonders of Asian cuisine.
Kaynak / Source