yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Cuisine: An Illustrated History
#1
Korean Cuisine: An Illustrated History

[Resim: s1dq.jpg]

Son 12 yüzyılda Kore yemekleri ve karışık yapılışları milletin yaşadığı büyük kültürel ve siyasi kargaşa ile birlikte değişti.

Kimchi'nin keskin baharatlı tadı, Kore'nin mangalının zenginliği, bibimbap'ın doyurucu lezzeti: Kore mutfağı çeşitli malzemeler ve lezzetleriyle dünyaya lezzet veriyor.

Yazar: Michael J. Pettid
Yayım Tarihi: Nisan 16, 2008
Ciltli Kitap: 224 sayfa
Yayınevi: Reaktion Books (Nisan 16, 2008)
Dil: İngilizce
ISBN-10: 1861893485
ISBN-13: 978-1861893482
Ürün Boyutları: 0.8 x 5.8 x 8.7 inch

Çeviri: crystal

English

Over the last twelve centuries, Korean food dishes and their complex preparations have evolved along with the larger cultural and political upheaval experienced by the nation.


The spicy tang of kimchi, the richness of Korean barbecue, the hearty flavors of bibimbap: Korean cuisine is savored the world over for its diversity of ingredients and flavors.

Author: Michael J. Pettid
Publication Date: April 16, 2008
Hardcover: 224 pages
Publisher: Reaktion Books (April 16, 2008)
Language: English
ISBN-10: 1861893485
ISBN-13: 978-1861893482
Product Dimensions: 0.8 x 5.8 x 8.7 inches

Source/Kaynak
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi