Ellerine saglik Hilmi abi.
Aradan o kadar yil geçmis, baya da farklilasmis dolayisiyla, paylasim için tesekkürler.^^

Korea Photos from 1960s
|
Ellerine saglik Hilmi abi.
![]()
Paylasim için tesekkürler, emeginize saglik.
![]() ![]()
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Konu için tesekkürler. Kore'nin siyah-beyaz resimlerini görmüs olduk, çok güzel ellerine saglik.
![]() ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
01-08-2009, Saat: 0:47
Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi.
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
(01-08-2009, Saat: 0:47)sunshine yazdı: Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi. Diyecek söz yok, keske 60 'li yillarda olsaydim dedirten cinsden kareler. Tesekkürler, eline saglik abicim. ![]() ![]()
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir. (01-08-2009, Saat: 0:50)fenergülü yazdı:(01-08-2009, Saat: 0:47)sunshine yazdı: Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi. Gerçekten de öyle. ![]() ![]() ![]()
Fotograflar hiç bilmedigim o yillara götürdü beni, insanlarin yüzünde hep bir gülümseme, o zamanlar çok sey eksikti, yoksulllardi aç susuz belki de ,fakat yine de mutlu yasamayi biliyorlardi. Simdilerdeyse insanlar herseye sahip fakat gülecek yüz kalmamis... Resimler için tesekkürler
![]()
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Çok güzel resimler...Bence eskiden Kore daha baska bir güzelmis. Kiyafetleri daha güzelmis. Ama simdi de Kore'nin yerini baska hiçbirsey tutmaz
![]() ![]() ![]()
28-11-2009, Saat: 10:25
Resimler için çok tesekkürler.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|