yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea Photos from 1960s
Ellerine saglik Hilmi abi. Smile Aradan o kadar yil geçmis, baya da farklilasmis dolayisiyla, paylasim için tesekkürler.^^

Paylasim için tesekkürler, emeginize saglik. Smile 1960'lardan fotograflari görmek çok güzel. Smile
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Konu için tesekkürler. Kore'nin siyah-beyaz resimlerini görmüs olduk, çok güzel ellerine saglik. Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
(01-08-2009, Saat: 0:47)sunshine yazdı: Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi. Opucuk

Diyecek söz yok, keske 60 'li yillarda olsaydim dedirten cinsden kareler. Tesekkürler, eline saglik abicim. Opucuk Allahrazi
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
(01-08-2009, Saat: 0:50)fenergülü yazdı:
(01-08-2009, Saat: 0:47)sunshine yazdı: Büyülendim adeta... Tüm resimlere bir kaç kere baktim. Çok güzeller. Tesekkürler Hilmi. Opucuk

Diyecek söz yok, keske 60 'li yillarda olsaydim dedirten cinsden kareler. Tesekkürler, eline saglik abicim. Opucuk Allahrazi

Gerçekten de öyle. Smile Çok hosuma gitti o kareler, o anlari görmek... Kalp Bizlerle bu güzel fotograflari paylastigin için tesekkür ederiz Hilmi abi. Smile

Fotograflar hiç bilmedigim o yillara götürdü beni, insanlarin yüzünde hep bir gülümseme, o zamanlar çok sey eksikti, yoksulllardi aç susuz belki de ,fakat yine de mutlu yasamayi biliyorlardi. Simdilerdeyse insanlar herseye sahip fakat gülecek yüz kalmamis... Resimler için tesekkürler Smile
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Resimler için tesekkürler. Smile

[Resim: 14521259.jpg]

[Resim: 90149360.jpg]

[Resim: 18456937.jpg]

[Resim: 63479543.jpg]
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Çok güzel resimler...Bence eskiden Kore daha baska bir güzelmis. Kiyafetleri daha güzelmis. Ama simdi de Kore'nin yerini baska hiçbirsey tutmaz BiggrinBiggrinBiggrin Paylasim için tesekkürler...
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Resimler için çok tesekkürler.Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi