yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE) - June 09, 2012
Ayy canım çok çektiii Biggrin
yaptığım hesaplara göre tatilim Cumartesiye denk geliyor Smile İnşallah olucam orada .. aksi taktirde arkadaşlara yalvarıcam vardiya değişimi için Smile
[Resim: WjzxG.gif]
Funny Junior Smile

(23-05-2012, Saat: 1:40)kübra_jgs_elf yazdı: yaptığım hesaplara göre tatilim Cumartesiye denk geliyor Smile İnşallah olucam orada .. aksi taktirde arkadaşlara yalvarıcam vardiya değişimi için Smile

sensiz olmaz Shy kapıları zorla derim bende Biggrin
Üşenmedim saydım 90 kişi olmuşuz Biggrin son 10 kişi!
İlginiz için hepinize teşekkürler kontenjanımız dolmuştur.
Tteok Day'de görüşmek üzere Smile
Eğlenceli olacağa benziyor. ^^ İyi vakit geçirmenizi dilerim. Smile
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

anamm!! sabırsızlandım Biggrin Biggrin Biggrin
(23-05-2012, Saat: 18:05)ddnur yazdı:
(23-05-2012, Saat: 1:40)kübra_jgs_elf yazdı: yaptığım hesaplara göre tatilim Cumartesiye denk geliyor Smile İnşallah olucam orada .. aksi taktirde arkadaşlara yalvarıcam vardiya değişimi için Smile

tabiki de zorlayacağım Smile kontenjan bile dolmuş bu zevkli günü kaçırır mıyım hiç ben umarım Cumartesi günü olur tatilim Wink olmasa da oldururuz artık Bilmiş
[Resim: WjzxG.gif]
Funny Junior Smile

(29-05-2012, Saat: 1:40)kübra_jgs_elf yazdı:
(23-05-2012, Saat: 18:05)ddnur yazdı:

tabiki de zorlayacağım Smile kontenjan bile dolmuş bu zevkli günü kaçırır mıyım hiç ben umarım Cumartesi günü olur tatilim Wink olmasa da oldururuz artık Bilmiş

oldururuz artık Bilmiş

bayıldım bu söze Biggrin
Sürpriz misafir Smile

Generations of Adventure Turizm sahibi Mr. Kevin KWON'da etkinliğe katılacak. Yemek sonrası kısaca Hallyu tanıtımı, Kore'ye tur programları sunumu yapıp, soruları cevaplandıracak.

Soru sormaya hazır olun Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi