yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun Tteok Day (Sponsored by KOFICE) - June 09, 2012
(15-06-2012, Saat: 13:39)BeaSungMi Esma yazdı:
(15-06-2012, Saat: 13:16)ferda-yi garam yazdı: Sevgili resimleri yükleyen arkadaşlarım,insan her resmi yükler mi???Utangaç

Valla o kadar çok soruldu ki geri kalan fotoğraflar ben de acımadım koydum. Biggrin

Ona ne şüphe...Biggrin
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
(15-06-2012, Saat: 14:04)BeaSungMi Esma yazdı: [Resim: imgp5515.jpg]

Ne güldüm ya! hysterical
Inhan bana sürekli '' Sen herkesin resmini çekiyorsun ama resim çekinmiyorsun.'' dedi. bunun üzerinede bu fotoğrafı çekti. Dodgy
Ne kadar resim çekmişim yahu! Bilmiş
Esma, sende bunları teker teker ekledin. Smile
Ellerine sağlık. Onay
(16-06-2012, Saat: 4:13)_Merve_Goong yazdı:

Ne güldüm ya! hysterical
Inhan bana sürekli '' Sen herkesin resmini çekiyorsun ama resim çekinmiyorsun.'' dedi. bunun üzerinede bu fotoğrafı çekti. Dodgy
Ne kadar resim çekmişim yahu! Bilmiş
Ellerine sağlık. Onay

Yalan da değil ama!! Dodgy
Güzel de pozunu yakalamış, fotoğraflarda kötü de çıkmıyorsun halbuki zorun ne arkadaş. Biggrin
Ne kadar çektiğini ben buradan söylemeyeyim ama çok çekmişsin Merve. Biggrin Kamerayı senin eline vermekte haklıymışız yani... Onay
Rica ederim canım. Wink
(16-06-2012, Saat: 9:51)BeaSungMi Esma yazdı:
(16-06-2012, Saat: 4:13)_Merve_Goong yazdı:

Ne güldüm ya! hysterical
Ne kadar resim çekmişim yahu!
Ellerine sağlık. Onay

Yalan da değil ama!!
Güzel de pozunu yakalamış, fotoğraflarda kötü de çıkmıyorsun halbuki zorun ne arkadaş. Biggrin
Ne kadar çektiğini ben buradan söylemeyeyim ama çok çekmişsin Merve. Kamerayı senin eline vermekte haklıymışız yani... Onay
Rica ederim canım.

İşin mutfağında olmayı daha çok seviyorum diyelim. Cool Sleepy
Profesyonel bir makine alacağım artık , Dıgıtal kesmiyor beni. Biggrin Biggrin
Esmanur&Merve fotoğrafçılarımız profesyonelleşiyor Smile ne güzel
Artık fotoğraf sıkıntısı çekmeyeceğiz Biggrin
Merak ediyorum tüm yapılan yemekler bitti mi? O kadar çok var ki! Biggrin Tadlarını ayrı merak ediyorum tabi. Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi herkes çok eğlenmiş. Buralarda da böyle kapsamlı bir buluşma yapılması harika olur aslında. Onay
(08-08-2012, Saat: 22:00)Meryem_junq yazdı: Merak ediyorum tüm yapılan yemekler bitti mi? O kadar çok var ki! Biggrin Tadlarını ayrı merak ediyorum tabi. Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi herkes çok eğlenmiş. Buralarda da böyle kapsamlı bir buluşma yapılması harika olur aslında. Onay

Umarım bütün şehirlere böyle muhteşem fırsatlar çıkar ve siz de çok eğlenebilirsiniz.. Hızımızı alamayıp her şeyden bol bol yaptığımız için biraz arttı ama el birliği ile çaresine baktık Bilmiş
(08-08-2012, Saat: 23:10)ddnur yazdı:
(08-08-2012, Saat: 22:00)Meryem_junq yazdı: Merak ediyorum tüm yapılan yemekler bitti mi? O kadar çok var ki! Biggrin Tadlarını ayrı merak ediyorum tabi. Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi herkes çok eğlenmiş. Buralarda da böyle kapsamlı bir buluşma yapılması harika olur aslında. Onay

Umarım bütün şehirlere böyle muhteşem fırsatlar çıkar ve siz de çok eğlenebilirsiniz.. Hızımızı alamayıp her şeyden bol bol yaptığımız için biraz arttı ama el birliği ile çaresine baktık Bilmiş

Ben vardım orada. Biggrin Kalması mümkün mü? Benim yüzümden aç kalan bile olmuş olabilir. Tongue
Çok güzeldi. Biggrin
Eylül çabuk gelsin, yine görüşelim. Biggrin
Tek kelimeyle harika bir buluşma olmuş. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi