yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kocaeli Goodbye 2012 Meeting
Korea-Fans Kocaeli Goodbye 2012 Meeting
Korea-Fans Kocaeli 2012'ye Veda Buluşması

[Resim: kffff.png]

Yeni bir buluşma konusuyla yine karşınızdayız. 2012 yılının son buluşmasını yapalım, 2012'ye birlikte veda edelim dedik.
Bu vesileyle bizimle birlikte güzel bir gün geçirmek isteyen tüm arkadaşlarımızı bekleriz.

Place / Yer: Best Simit Cafe & Restaurant (Karabaş Mah. Cengiz Topel Cad. Sanat Okulu Karşısı / İzmit)
Date / Tarih: 30.12.2012 / Dec 30, 2012
Time / Saat: 13:00 / 01:00 PM
İletişim / Contact:
manyax
/ ^^BeTüL_YuNhO^^
E-mail:
[email protected] (manyax)
[email protected] (^^BeTüL_YuNhO^^)

Participants / Katılımcılar

manyax
mavisülün
serap41
^^BeTüL_YuNhO^^

Evet.. ^_^ Ve ben de geliyorum tabi ki Esracım..Harika bir gün olacak biliyorum ve şimdiden sabırsızlanıyorum.. Umarım kalabalık oluruz ve yeni tanışacağımız kişilerde olur.. Smile
Kocaeli ekibi buluşurda harika olmaz mı? Kocaeli ekibi buluşma yaparda o buluşma kaçırılır mı? Tabiki bende geliyorum Smile
Teşekkürler.

K-F Kocaeli iyi eğlenceler. Bu arada, üye olmayan katılımcılar için başvuru e-mail adresi belirtirseniz iyi olur...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents?ref=hl
K-F Kocaeli iyi eğlencelerSuper
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Herkese İyi Eğlenceler
Korea-Fans Kocaeli ailesini bir arada göreceğiniz güzel bir etkinlik sizleri bekliyor. Onay Kış ayında olmamızdan ve günlerin kısa olmasından dolayı sizlere katılmak için yazı beklemek zorundayım. Utangaç Her etkinlikte olduğu gibi bol bol fotoğraflarınızı bekliyoruz.Haydi Kocaeli K-F 2012 sonu etkinliğine .092. Şimdiden tüm katılacak arkadaşlara bol eğlenceler . .088.
İnşallah ben de gelmeye çalışacağım çok özledim sizleri tiyatro kursum olduğundan gelemeye bilirim ama izin almaya çalışacağım.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ben de gelmeye çalışacağım inşallah. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi