20-08-2010, Saat: 15:59
Sinem sagol canim
Ilk hikayemi yazdim.. gibi birseymi okudum?
Demek hikaye yaziyorsun.. Gel bakayim buraya!

Korea-Fans Için Yazdigimiz Nesir Türleri (Deneme, Hikaye, Makale, Fikra vs.)
|
20-08-2010, Saat: 15:59
Sinem sagol canim
![]() ![]() ![]()
20-08-2010, Saat: 16:36
20-08-2010, Saat: 16:48
(Son Düzenleme: 21-08-2010, Saat: 9:49, Düzenleyen: Lee Seung Hyo.)
20-08-2010, Saat: 18:35
(19-08-2010, Saat: 17:19)Elif.07 yazdı: Dilara nihayet ya, bende final yapmayi unuttun sanmistim Kusura bakma canim geç çevap verdim ama... Bir seyler var bakalim hayirlisi. ![]() ![]()
20-08-2010, Saat: 20:24
(20-08-2010, Saat: 12:30)Lee Seung Hyo yazdı: Tatlim çok akici bir dilin var masallah ![]() ![]() Çok merak ettim bak..Hemen yaz ![]()
20-08-2010, Saat: 20:26
Ya tamam... Erken final yaptigimin farkindayim.Tamam ya kizmayin
![]() Yeni bir tane yazacagim :img-cray:
21-08-2010, Saat: 1:09
(20-08-2010, Saat: 15:59)Elif.07 yazdı: Sinem sagol canim Aslinda siir yazmakla ugrasiyordum daha çok ama su aralar hikaye deniyorum ![]() ![]() Ben senin anlatimini ve kurgularini çok begeniyorum, o yüzden bekletme bizi çok fazla ![]()
21-08-2010, Saat: 5:37
(20-08-2010, Saat: 12:40)Lee Seung Hyo yazdı:(20-08-2010, Saat: 12:38)_F.T. ISLAND_ yazdı:(20-08-2010, Saat: 12:30)Lee Seung Hyo yazdı: Çok güzel olmus merakla devamini bekliyorum. Anlatimin süper okurken agladim bile <iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
21-08-2010, Saat: 9:51
(Son Düzenleme: 21-08-2010, Saat: 9:53, Düzenleyen: Lee Seung Hyo.)
Kizginiz sana Feyza erken final oldugu için.. :kizgin2:
Yeni hikaye bekliyoruz... ![]() Birde bu gün amcamlara gidecegiz.Belki bölüm olmayabilir... ![]() ![]()
Mutlulugu Bulmak/Bölüm 13
"Sabah olmustu.Uyandim formami giyinip asagiya indim.Kahvalti hazirdi.Masaya oturdum." -Herkese günaydin. -Sana da günaydin. -Abla sana bir sey söyleyecegim. -Söyle ablam. -Okulda bir sarki yarismasi düzenleniyor.Bende adimi sunucu olarak yazdirdim. -Mmm ne demek istiyorsun yani? -Yani izin var mi? -Var ![]() -Oleyy ama benim giyecek hiçbir seyim yok.Bu gün alisverise çikabilir miyiz? -Olabilir.Sude hepberaber gideriz.Hem benimde bir isle ugrasmam gerekiyor. -Tamam Nazli.Ama hem alisveris hemde senin isini nasil halledecegiz? -Onu bana birakin.Tamam hadi kahvaltimizi yapalim. -Renan biz ablan ile seni okuldan aliriz. -Tamam,ben simdi çikiyorum.Okula geç kalacagim yoksa.Hadi görüsürüz."Disari çiktim.Yürüyordum,yanima Wonbin geldi." -Günaydin. -Günaydin. -Beraber yürüyelim mi ne dersin? -Tamam ama biraz hizli yürüyelim yoksa dersi kaçiracagiz. -Evet haklisin. -Dün çok güzel bir gündü.Tesekkür ederim. -Evet çok eglendik dün.Aslinda eglenmek bizimde hakkimiz ![]() "Ona baktim ve gülümsedim oda güldü.Okula gelmistik.Heves'in gözü üzerimizdeydi.Sinifa girdik.Bir süre sonra ders zili çaldi.Heves'te sinifa girdi ders boyunca bana bakti.Ben ise onu görmemis gibi yapiyordum.Ders bitti.Heves yanima geldi." -Ooo bakiyorumda hiç bos durmuyorsun. -Seninle muhattap olmayacagim.Defol git isine. ![]() -Ne yaparsan yap ona sahip olamayacaksin anladin mi."Ayaga kalktim sandalyemi geri çekip ona baktim." -Ne demek istiyorsun sen.Konusmalarina dikkat et.Benimle böyle konusamazsin sen. -Konustum bile yeniden düsün."Disariya çikti.Ne biçim bir kiz bu off sinir sey ![]() -Yarem sen katilmayacak misin? -Ben sarki söyleyebilirim ama sahneye çikamam. -Neden çikamazmissin? -Off çok soru sordun.Hadi çok konusma da eve gidelim. -2 tane sordum bi kere ![]() -Tamam üstüme gelme hadi yürü. -Son bir soru soracagim. -Sor. -Elbise bana yakistimi? -Evet çok yakisti.Üstünede tam uydu.Bir tek saçina sekil bulman gerekiyor. -Onu sorun etme.Ben simdiden buldum ![]() -Tamam hadi içeriye girelim."Eve gelmistik.Yarisma yarin olacakti.Çok heyecanliydim. Üstümü degistirdikten sonra Yarem'in yanina indim." -Ben biraz yürüyecegim. -Tamam.Ama geç kalma ablan kizmasin. -Tamam."Disariya çiktim.Sahile indim,hava çok güzeldi.Aksam oluyordu. Bir kayaya oturdum ve denizi izlemeye basladim.Biraz zaman geçtikten sonra eve döndüm. Ablamlar gelmisti.Yemek yedikten sonra uyumaya gittim.Yarin çok yorulacaktim.Sabah erken kalktim. Kiyafetlerimi giyinip okula geldim.Hazirliklar yapiliyordu.Müdürün yanina gittim.Kapiyi çaldim,içeriye girdim." -Girebilir miyim? -Evet. -Ben sunucu olarak adimi yazdirdim.Baska biri yazdirdi mi? -Yok sadece sen ve bir alt siniftan bir çocuk sana eslik edecek.Listeyi aksam olmadan gelip benden alirsin. -Tamam hocam. -Simdi gidip disardakilere yardim edebilirsin. -Tamam"Disari çiktim.Sonradan Aybüke,Se7en ve Wonbin'de bize katildi.Aksam oluyordu.Gidip listeyi aldim.Eve geldim ve üstümü degistirip okula geri döndüm.Aybüke kuliste beni bekliyordu." -Renan çok güzel olmussunn. -Sende öyle prenses. -Ben prenses mi oldum simdi. -Evet benim prensesim ![]() -Ayy çok heyecanliyim. -Bende öyle.Tamam artik benim sahneye çikmam gerekiyor.Bana sans dile. -Tamam sultanim. ![]() "Sahneye çiktim.Sarki söyleyecek kisinin adini verdim ve tekrar kulise girdim.Wonbin ortalikta yoktu.Telefonum ile aradim.Açmiyordu.Acaba basina bir sey mi geldi.Off nerde kaldi.Sira ona geliyordu. Sahneye çiktim ve siradaki ögrenciyi sahneye çagirdim.Wonbin hala yoktu.Etrafa bakindim.Sonunda gelmisti.Kosarak yanina gittim." -Ne oldu neden bu kadar geç kaldin.Sira sana geliyor. -Özür dilerim.Acil bir isim vardi. -Tamam hadi sen git hazirlan.Bu sarkidan sonra sira sana geliyor. -Tamam.Wonbin hazirlanmaya gitti.Bende sahneye çiktim.Wonbin'in sirasi gelmisti.Sahneye çikti yerini aldi.Sarkiyi söylemeye basladi.Çok güzel söylüyordu.Sesine hayran kalmistim.Etrafina bakindi.Beni gördü ve bana bakarak sarkiyi devam ettirdi.O kadar güzeldiki hiç bitmesin istemiyordum." 14.bölüm sonu umarim begenirsiniz. Not:Yavas yavas final geliyor artik.1 bölüm sonra finali getirecegim.Ve uzun bir süre yazmayacagim artik.Okullar açiliyor o yüzden ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|