yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Denizli Korean Film Day (22.12.2012)
Korea-Fans Denizli Korean Film Day (22.12.2012)

[Resim: 03copycopy.png]
~ Son buluşmamızın üzerinden epey zaman geçti film günü düzenleyip özlem giderelim dedik. Biggrin Korea fans Denizli olarak bu sefer sayımızı çoğaltarak geliyoruz. Happy0064 Sizleri ve misafirlerinizi bu güzel filmi izlemeye davet ediyoruz efendim. ~

Date / Tarih: 22.12.2012
Hours / Saat: 13:00 / 1:00 pm
Place / Yer: Denizli Kent Konseyi Binası
Address / Adres: Değirmenönü mahallesi,
Değirmenönü Camii altı

Contact / İletişim:
Emine Dokuz '' Seon dukk''
E-mail / E-posta: [email protected]

Katılacak olan arkadaşlar konuya yazabilirler.

Bize bu film günü etkinliğini sağlayan arkadaşımız Sümeyye Akdemir'e ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi'ne çok teşekkür ederiz.

Katılacaklar / Participants
- Seon dukk
- Simay_m
- KGDikmen + 1 misafir
- KimHeeNa + 1 misafir
- Sümeyye Akdemir + 6 misafir
- Gamze Haydan
- Keziban Sarı
- Melek Vural + 1 misafir

Finding Mr. Destiny / 김종욱 찾기 (2010)
Finding Mr. Destiny
[Resim: 2010korhd.jpg]

Tür: Melodram, Romantik Komedi
Dil: Korece
Yayın Tarihi: 08/12/2010
Süre: 112 Dakika
Yönetmen : Jang Yoo-jeong (장유정)
Senarist: Lee Kyeong-ui (이경의)
Müzik: Lee Byung-hoon (이병훈)
Yapımcı: Min Jin-soo (민진수), Min Gyoo-dong (민규동)
Firma: CJ Entertainment
Ülke: Güney Kore

Konusu:

''Seo Ji-Woo adındaki bir kadın Hindistan'a gider ve ilk doğru aşkıyla karsılaşır. O andan beri de ilk aşkını unutamaz. Ve Kim Jong-Ok'un izini bulmak için "İlk Doğru Aşkınızı Bulun" isimli şirkete başvurur.
Han Gi-Joon ise "İlk Doğru Aşkınızı Bulun" şirketinde işe yeni başlamıştır ve ilk müşterisi Seo Ji-Woo olur. Çift tüm Kore'yi dolaşır ve Seo Ji-Woo'nun ilk aşkını bulurlar. Ancak, Han Gi-Joon da ilk müşterisine aşık olmuştur...''

Oyuncular:

English

Name: Finding Mr. Destiny (Looking For Kim Jong Wook, First Love)
Genre: Comedy, Melodrama, Romance, Romantic comedy
Language: Korean
Release date(s): 2010/12/08
Time: 112 minutes
Director by: Jang Yoo-jeong (장유정)
Written by : Lee Kyeong-ui (이경의)
Music: Lee Byung-hoon (이병훈)
Produce by: Min Jin-soo (민진수), Min Gyoo-dong (민규동)
Company: CJ Entertainment
Country: South Korea

Synopsis:

''A woman named Seo Ji-Woo traveled to India and met her first true love Kim Jong-Ok. Since that time Ji-Woo can't forget her first love. She then turns the company "첫사랑 찾기 주식회사" - which means literally "Finding Your First True Love Company" to help track down Kim Jong-Ok.
Han Gi-Joon started "Finding Your First True Love Company" and he takes on Seo Ji-Woo is the company's first client. The pair travel all over Korea to find Seo Ji-Woo's first love and & in the process Han Gi-Joon falls in love with his first client ...''
K-F Denizli, iyi seyirler...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents
Teşekkür ederiz Hilmi bey. Biggrin
Gong Yoo ile başlangıcı yapmakta ayrı bir güzel. Biggrin Umarım film günlerimizin devamı gelir. Zamanla katılımcı sayımızda artıyor, bu demek oluyor ki daha güzel etkinlikler bizi bekliyor. ^^ Konu için teşekkürler Emine abla, eline sağlık.
✿ Özlem ✿
Bende bir misafir getiriyorum. Smile Listeye Zümrah'ı da ekliyelim. ^^
Sizce de çok yakışmıyor muyuz? ^^ Daltonlara benzedik biraz ama olsun.
(19-12-2012, Saat: 16:19)KGDikmen yazdı: Bende bir misafir getiriyorum. Smile Listeye Zümrah'ı da ekliyelim. ^^

Ekledim. Biggrin
Sanırım ben de bir misafir getiriyorum. Smile
Bekliyorum Heenim...

Bir son dakika güncellemesi yapmak istiyorum.. Bizim 13:30 da bir seminere gidip imza atmamız lazım birazcık gecikeceğiz. Kusurumuza bakmazsınız diye umuyoruz. Siz başlayın biz ikinci yarıya yetişiriz artık. Maksat birlikte olmak dimi Smile
Sizce de çok yakışmıyor muyuz? ^^ Daltonlara benzedik biraz ama olsun.
iyi eğlenceler denizli ^^
Tabii gizem aynen dediğin gibi maksat birlikte olmak. Zaten bazı arkadaşlarımızda 13:30'da dershaneden çıkacak. 13:00 gibi toplanır filmi izlemeye 13:30 da başlarız inşallah. Smile
[Resim: ykzmk.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi