yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Antalya, Korean Film Days (16.12.2012)

Korea-Fans Antalya, Korean Film Days (16.12.2012)

[Resim: 03copycopyc.png]

Date / Tarih: 16 Aralık 2012 - Pazar / December 16, 2012 - Sunday
Hours / Saat: 12.00 - 14.00
Place / Yer: Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi
Address / Adres: Eski Belediye Hizmet Binası yanı

Contact / İletişim:
Özgü ÖZGÜR
546 625 32 09
E-mail / E-posta: [email protected]

Katılacak olanlar forum nickleri + İsim Soyisim + Telefon Numaralarını bildirmelidir.

Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne teşekkürler.

Katılacaklar / Participants
özgü (Özgü ÖZGÜR) +2
heoftma (Fatma KATLANDUR) +3
07 merve
*büşra*
07 semra+3
Ayşenur Armağan
Melis Kozak +1
diablesse (Sümeyye Orhan) +1
Ayşegül Şimşek +1
Pink Katze
Kadir Bozok +1

Chilling Romance (Film)

[Resim: fullsizephoto148098.jpg]

Konusu:

"Ölü insanlar görüyorum." parodide kullanılan yaygın bir cümledir, fakat baş ladynin büyülendiği doğru olsaydı, dayanılamayacak kadar korkunç bir özellik olurdu.
Yeo Ri daha çocukken, hayaletleri görebilmek gibi doğaüstü bir yeteneğe sahipti ve onlar göründüğünde, genellikle o kalabalık bir yerdeyse, etrafındaki insanlara garip şeyler olurdu. Yeo Ri kendini dış dünyadan soyutlamayı seçti, fakat gösterilerinde ona iş teklif eden Jo Goo (Lee Min Ki) adında bir sokak sihirbazı ile tanıştı.
Bir yıl geçer ve Yeo Ri, gizli bir bölmede hayaleti oynadığı, sihirbazın korku temalı oyununda rol almayı bırakır. Her gün Jo Goo'nun başarılı oyunuyla gösteri kapatılır ve Yeo Ri içmeye davet edilir, fakat o her zaman teklifleri geri çevirir. İnsanlarla yakınlaşırsa ne olacağının farkındadır.
Sonunda Yeo Ri aralarında bir şeyleri değiştirmek için trajik ve yalnız hayatını Jo Goo'ya anlatır. Jo Goo ona yardım etmenin bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa o da diğerleri gibi hayaletler yüzünden kaçacak mı?
"Chilling Romance", daha önce “2 Faces of My Girlfriend” (2007) ve “Love Phobia” (2006) de yönetmiş olan Hwang In-ho tarafindan yönetilmiştir.

Oyuncular:
Son Ye-jin / 손예진
Lee Min Ki / 이민기
Park Cheol-min / 박철민
Kim Hyeon-sook / 김현숙

Yönetmen: Hwang In-ho (황인호)
Senarist: Hwang In-ho (황인호)

Kaynak / Source
Büşrayı ve benide ekleyin kızlar.Smile
K-F Antalya, iyi seyirler...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents
Ben bu filimi seyrettim... Kore filmlerinin içerinde favorilerimden diyebilirimm ... Herkese tavsiye ederimm ,fırsatınız varsa seyredin dıyorum Smile
Bol katılım olmasını diliyorum. Sleepy
~~ SMTown ~~
Img-heh 
katılmak isterdim amma mümkün değil.çok üzgünümSleepy
SoomaFatma Saranghe
Ben de katılmak istiyorum. Bir arkadaşım daha gelecek fakat tam güzergahı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ^^
[Resim: tmptnbj7.jpg]
(11-12-2012, Saat: 12:36)diablesse yazdı: Ben de katılmak istiyorum. Bir arkadaşım daha gelecek fakat tam güzergahı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ^^

İletişime geçtim bile sizinle. Smile
Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum =).
Korea- Fans
İyi seyirler, film konusu güzelmiş. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi