yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konyang University Hospital (Daejeon) / 건양 대학교 병원 (대전)
Konyang University Hospital (Daejeon) / 건양 대학교 병원 (대전)

21. yüzyılın basında açılan Konyang Üniversite Hastanesi’nin misyonu, hastalara özenle yaklaşmak, eğitim ve araştırmalarını en etkili şekilde devam ettirmektir.

Konyang Üniversite Hastanesi, alanında uzmanlaşmış doktorlar, yüksek tıbbi teknolojileri aracılığıyla hastaların kaliteli tıbbi hizmeti sağlamaktadır. Çalışanlarını hizmet ve sevgi anlayışıyla, halkın sağlığını düşünen kişilerden seçer.

Konyang Üniversite Hastanesi, Daejon Şehri’nin güneybatısında yer alır. Kore'de en büyük alana yapılmış hastanelerden biridir. Güzel ve temiz çevresi ile övünülecek bir hastanedir.

Kendisini daha iyi hizmetler vermeye adamış hastane, gelişimde sürekliliğe açıktır. Ayrımcılık yapmadan herkese ayni sevecenlikte davranır ve memnuniyet izlerini taşır.

Adres: Konyang University Hospital 685 Gasuwon-dong, Seo-gu, Metropolitan City Daejeon, Korea

Telefon: 82-42-600-9999

Faks: 82-42-600-9090

Website

[Resim: kon1q.jpg]

Since its opening at the very beginning of 21 century, Konyang University Hospital has strived to fulfill its mission of patients' care, education and research as a university hospital.

Konyang University Hospital is now fully armed with top class professors and highly advanced medical equipments to provide characterized and specialized patient-centered healthcare and customer-satisfying medical service, while training genuine medical professionals who contribute to the promotion of public health with love and service mind.

Located in the southwestern part of the metropolitan city of Daejon, Konyang University Hospital boasts its beautiful surroundings and cleaner hospital environment on the largest floor space in central Korea.

We are dedicated to serve the regional residents and society better healthcare service in our optimal environment, while we strive to lead the new medical culture of providing the kindest convenience and best satisfaction to everyone of our patients family.

[Resim: kon2y.jpg]

Address: Konyang University Hospital 685 Gasuwon-dong, Seo-gu, Metropolitan City Daejeon, Korea

Telephone: 82-42-600-9999

Fax: 82-42-600-9090

[Resim: kon3z.jpg]

Homepage

[Resim: kon11.jpg]

( kamakuraheart )
[Resim: kon6.jpg]

[Resim: kon7.jpg]

[Resim: kon5.jpg]

[Resim: kon4.jpg]

[Resim: kon9.jpg]

[Resim: kon10.jpg]
Bayagi iyiymis. Özel bir yer gibi.
Güzel bir hastaneymis.
Tanitim için sag olun. Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Çok güzel bir hastane tanitim için tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tanitim için tesekkür ederiz. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Insanin hasta olasi geliyor (Allah korusun tabi)... Tesekkürler Hilmi agabey. Smile
Kendini gelistirmeye, hastalara daha iyi imkanlar tanimaya adamis bir hastane burasi. Smile Hastalar gerçekten çok iyi imkanlar altinda tedavi görüyorlar. Tanitim için tesekkürler.
Resimler için tesekkürler adminim. Smile

[Resim: imgcancer01.gif]
[Resim: imgcancer02.gif]
Tanitim için tesekkürler. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi