yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimchi Odyssey (Kim Man Jo ve Lee Kyou Tae)
#1
Img-kiss 
Kimchi Odyssey

Yazar: Kim Man-jo and Lee Kyou-tae
Yayın Evi: Design House, 2008
Sayfa Sayısı: 383 sayfa
ISBN 978-89-7041-987-9

Kimchi, lahana ya da turp gibi çeşitli sebzelerle yapılmış ünlü bir Kore yemeğidir. Bu ünlü gıda, 3.000 yıl önce uzun geçmişinin izi vardır. Önceki dönemde, kimchi basit sebze ve tuz ile mayalanır. Koreliler hemen hemen her gün bu sebze odaklı yemeği yer, Müstehcenlik markası kimchi’lerin tadını vatan olarak alıyor. Ancak kimchi artık yalnızca Korelilere özel bir yemek değil. Dünyada bu eleştirileri hem gıda eleştirmenleri hem de sıradan insanlar yapıyor. Bu zeminde kimchi’nin tarihi, kültürü, geleneği ve bilimini bu kitap içerir.

[Resim: 32827970.jpg]

English

Writer: Kim Man-jo and Lee Kyou-tae
Publisher: Design House, 2008
Page: 383p
ISBN 978-89-7041-987-9

Kimchi is a famous Korean dish made of various vegetables, such as cabbage or radish. This famous food has a long history tracing back 3,000 years. In the earlier period, kimchi was made up of simple vegetables and fermented with salt. Koreans eat this vegetable-oriented dish almost every day, taking kimchi’s trademark spiciness as the taste of the homeland. Kimchi , however, is no longer a special dish for Koreans only. It is getting rave reviews from both food critics and ordinary people around the world. Against this backdrop, this book contains kimchi’s history, culture, customs, and science.


^_^ Source >< Kaynak ^_^

Cevapla
#2
Biricik arkadasimin ellerine saglik. Onay
Cevapla
#3
Tanitim için tesekkürler. Onay
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi