yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimbap / Gimbap / 김밥
Tesekkürler...
Kurutulmus patlicanla yapilmis dolmaya benzettim...:d (ölmiyim ya nerden neyi benzettim..:d) Valla malzemeleri bulursam yapicam I'm sorry i love you'dan merak ediyordum...:d
Nedense Kimbap'in tadini çok merak ediyorumSmile Umarim bir gün tatma firsati bulurumSmile
Lezzetli görünüyor. Tadini merak ettim.. Smile
Çok sagol ya..
Izledigim hemen her filmde adi geçiyor ya da yerlerken görüyorum. Malzeme bulursam yaparim belki hatta bazi filmlerde yaparlarken görmüstüm..
Jambon domuz eti degil mi ya?
Jambon genellikle domuz etinin but kismindan tuz, seker, nitrat ve baharatlar kullanarak bir süre saklandiktan sonra yenen bir yiyecektir. Hindi ve dana etinden yapilmis çesitleri de mevcuttur.

Jambon firinda pisirilerek sicak servis yapildigi gibi soguk et olarak sandviç halinde de yenebilir. Avrupa ülkelerinde ve ABD'de yaygin bir yiyecek olan jambon, Müslümanlar tarafindan diger domuz eti ürünleri gibi haram olarak kabul edildigi için tüketilmez.Yahudilerce de yasak olan domuz jambonu disinda,dana ve etinden yararlanilan diger hayvanlarin jambonunun yenmesi, Müslümanlik, hristiyanlik ve yahudilik dinlerinde serbesttir
Ay canim çekti. Biggrin
" Kimpaaaap!Kimpap Aliiiinnn! Kimpaaap! " Sorry I Love YouOnay
Ordan biliyordum...Tadini çok merak ediyorumSmile
Çok istah açici görünüyor ama birde malzemeler kolay bulunur olsa ne güzel olur Smile
Hello,Hello you Infinite boy !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi