yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Kyu Jong Birthday Messages / Kim Kyu Jong'un Doğum Günü Kutlama Mesajları (2012)

Kim Kyu Jong Birthday Celebration Messages
Kim Kyu Jong'un Doğum Günü Kutlama Mesajları (2012)

[Resim: WZ50E.png]

Merkezimizin doğum gününü bu konudan kutlayalım.

[Resim: WfDB0.jpg]
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Iyiki dogdun Kim Kyu Jong...
Gorilla...
JDream...
Eternal Center

[Resim: VrFqL.gif]

[Resim: dVA0m.gif]

[Resim: eGwdC.gif]

Seni ilk tanidigim günleri hatirladim simdi. Sen hem narin hemde çok güçlü görünürdün gözüme. Incinecek diye korktugum ama sirtimida rahatlikla dayayabilecegim bir agaç gibiydin adeta.

Zor zamanlarin oldu. Çok yol katettin ve artik zirvedesin. Bizim gönlümüzünde zirvesindesin.

Sen "Merkez"sin. Herseyin ortasindasin. 5 mücevherin ortasindasin. Sen yeryüzünün görebilecegi en iyi evlatlardan, abilerden birisin.

Bundan sonra yoluna zorluklar çiktiginda üzülme. Biz öncede seni destekledik, simdide destekliyoruz ve ömrümüz yettigincede yanindayiz.

Güçlü ol ve güçlü kal.
Seni seviyorum Kyu Jong.
Tekrar iyiki dogdun ve iyiki varsin.

Fanlar yapmis ve çok güzel olmus.

http://www.youtube.com/watch?v=0gFx-JnfyPE
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Güncellenecektir.
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Merkezim! Angel
Yeni yasin sana ve bizlere kutlu ve mutlu olsun. Biggrin Biggrin
Seni çok seviyoruz. Her zaman yanindayiz. Rolleyes
Iyiki dogdun Kyu Joong sshi. Biggrin Saengil chukka hamnida. ^^
Dogum günün kutlu olsun. Merkezim iyi ki dogdun, seni seviyorum...KalpOpucuk

[Resim: cats2dl.jpg]

Dünyama ilk girisin öyle güzel oldu ki, baska hangi insanin yüregi bu kadar iyilikle doludur. Kimse kirmasin üzülmesin diye çaba harcayan ama yerinde agirligini koyan, kocaman kalbi olan, orada herkese yer veren özel ve degerli insan, iyi ki hayatima girdin iyi ki varsin...

Hayallerini gerçeklestirdigin bu yolda karsina çikan zorluklarda üzülme kendine yüklenme lütfen. Seni tanidigimdan beri arkanda durdum ve sonsuza kadar orada olacagim. Kyujong'm fighting...Onay
"TripleS" Green Peas <3
[Resim: f2lEY.gif]

♥ We will be together forever. SS501 ♥

Bugün daimi merkezimizin dogum günü . Gorilimiz artik büyüdü . Umarim hep bizle olurda bütün yaslarini hep birlikte kutlariz . Seni seviyoruz Kyu . O hep içten ve nazik olmustur kimseyi kirmadan sakince hareket eder . Ama bu adam bütün iyi seyleri hakediyor . Umarim hersey istedigi gibi yolunda gider . Bu yeni yasi ona yepyeni basarilar getirsin . Iyi ki dogmus iyi ki hayatimiza girmis . Seangil Çukahamnida Kyu ^^
SS501 dünyamizin merkezi, Kyu'muz..

Iyi dogdun. Yeni yasinin yeni güzellikler getirmesi dilegiyle..

Saengil Chukha hamnida. Kalp
Iyiki dogdun merkezimiz, seni çok seviyoruz tüm Triples ailesi olarak. Kalp
Sakin duruslu oppam iyiki dogdun. Smile
Bugün bizim melek merkezimizin dogum günü. Kalp
Iyiki dogdun Kyu Jong. Iyi ki varsin, iyi ki bizimlesin. Opucuk

Seni ilk tanidigim zaman muhtesem biri oldugunu anlamistim. Kalp
Çok zorlu zamanlar geçirdin.Simdi hak ettigin saygi ve sevigiye sahipsin. Kalp Opucuk
Sonsuza kadar SS501 ve TripleS'lerle kal. Angel Melegimiz iyiki dogdun.Seni çoooooooooook seviyorum. Kalp Benim için çok çok degerlisin ve hep öyle kalacaksin. Happy0064 Kalp Kyu Jong kalbin, gülüsün,SS501'e olan düskünlügün,danslarin kisaca herseyinle sonsuza dek tripleSlerin kalbindesin. Heart

SS501...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi