yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim, Kiminle, Nerede, Ne Yapıyor? / Who, Whom, Where, What doing?
Kiminle? Smile
çikiliop ile. Smile
Lunapark'ta Atkilic
Korku trenine biniyor.
[Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o4_250.gif] [Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o6_250.gif]
Kim? Smile
Arkadaslar lütfen oyunu kurallarina göre oynayalim. Oyun Kurallari: Smile
(15-11-2010, Saat: 22:47)FurenDorina yazdı:
[Resim: 11307884.gif] Kim, Kiminle, Nerede, Ne yapiyor? [Resim: 11307884.gif]

Arkadaslar oyun çok kolay..
Bir üye "Kim?" sorusuna cevap verecek..(Korea-Fans'tan birisini söylerseniz daha eglenceli olur diye düsünüyorum..)
Alttaki üye "Kiminle?" sorusuna cevap verecek..(T-ARA üyeleri disinda birini söylemeyin..!)
Digeri "Nerede?" sorusuna cevap verecek..(Istediginiz yeri söyleyebilirsiniz Onay )
Diger üyeyse "Ne yapiyor?" sorusuna cevap verecek..(Bu soruyu cevaplarken terbiyemizi bozmayalim lütfen Biggrin)
Oyun böyle ilerleyecek arkadaslar..

Basliyorum..! Kim? sorusuna cevap verecegim..
Ebrulî* Abaza

(17-11-2010, Saat: 18:53)FurenDorina yazdı: Arkadaslar siz oyunu anlamadiniz. Smile
Nerede? diyorsun birde cevabini veriyorsun öyle olmayacak..
Nerede? diyeceksin sadece, senden sonraki kisi mesajinda nerede oldugunu belirtecek. Smile
Oyun bu sekilde devam edecek. Ya soruyu soracaksin ya da sadece cevabini vereceksin.

ÖR: Ebrulî* mesajinda kiminle? demis. Ama kiminle oldugunu belirtmemis. Onun cevabini ben verecegim. Ve Boramla oldugunu belirttim. Bir sonraki kisi sadece Nerede? diyecek. Atkilic

Boram
kiminle? Smile
masumcadi ile Kalp
[Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o4_250.gif] [Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o6_250.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi