yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Jang (Bae Soo-bin 배수빈)
ölüm tarihi arasinda 846 mi 841 mi diye kuskular var suikastta mi yoksa sonra mi öldürüldü diye o yüzden yeom öldürmedi diye diretmicem..
ama kim yangin var olmadigina eminim
Arkadaslar dizi karakterimiz hakkinda yazdiginiz bazi mesajlar hiç hos degildi. O tür mesajlarinizi sildim. Bir daha o tür mesajlari yazmayin lütfen!!!
[Resim: 122591xp0.jpg]
Ya çok albenisi var bununBlush

Denizler İmparatoru
[Resim: 13aszr7.jpg]

bu resmi..denizler imparatorunun bi videosundan cektim...görünntü kalitesine bakinca 700 mb diye düsünebilirsiniz ama en fazla 300 mb bi video..görüntü kalitesine bakinca sasirio insan...torrenti isteyen olursa linki verebilirim...
Hilal tesekkür ederiz canim gerçekten güzel bir resim çekmissin...Kendisini pek sevmiyorum ama Sibel'in dedigi gibi albenisi var cidden..
Hakkınızı helal edin. ~
Valla gaddar acimasiz asaglik birini oynamasina ragmen o kafasindaki asil sapkasini ve uzun saçini giydigi zaman çok yakisikli oluyor...Bu arada adam rolünü de çok iyi yapiyor... Biggrin Paylasim için tesekkürler

Bu arada bisey diyim arkadaslar dizideki herkes uzun saçla daha yakisikli oluyor kisa saçla daha bi tipsizlesiyorlar...

yoo bence kisa saçli da çok yakisikli oluyolar...ama bana göre de uzun saçli farkli bi karizmalari oluyo sanki...
Iyi yürekli, yardimsever insan.Senin sayende diziyi sevdik.Herkesi çok sevdin kimseyi incitmedin .Helal olsun sana.:fighting29::fighting29::fighting29:
'''^^^Kim yang^^^^'''

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi