yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KES 2009
Korea International Exhibition Center

Tarih: 13-16 Ekim 2009
Ülke / Şehir: Güney Kore / Goyang
Yer: KINTEX Kore Uluslararası Fuar Merkezi
Organizatör: (KEA) Kore Elektronik Ortaklığı

Tanıtım

KES, Kore'nin başlıca elektronik - IT Ticaret Fuarı, bu yıl tarihinde 40. fuarını düzenlemektedir. 25 ülkeden 600'den fazla firmadan katılımcı şirket ,KES 2009 boyunca teknolojide en gelişmiş IT ürünlerini sergileyeceklerdir. Etkinlik alanı, Elektronik Ev Aletleri Dijital Bilgi Salonu, Bilgi-Iletişim Salonu, Endüstriyel Malzeme Salonu, Elektronik Parçalar Salonu, Araç Elektronik Salonu ve Çin ve Tayvan için ulusal sergilerini kapsamaktadır.
Dağıtıcılar için bileşenler ve parça imalatçılarından, Kore'nin IT ve elektronik pazarının her sektörü, KES 2009, Kore şirketleriyle birlikte geniş kapsamlı ağları saptamak için ticari koşulların hassasiyetinde ideal bir dizi hizmetin tek paket halinde sunulması için dürüstçe çalışılmaktadır.

Tematik Bölümler

> Görüntüler
> PC ve Kisisel Dijital Cihaz Bilgileri
> Yayın Ekipmanları
> Home Entertainment
> Endüstriyel Elektronik Eşyalar

Wepsite: KES

Çeviri: PerSpEcTiF

English

Date: 13-October 16, 2009
Country: South Korea / Goyang
Organizer: (KEA) Korean Electronic Partnership

Presentation

KES, Korea's leading electronics-IT Trade Fair, 40th of this year, organizing fair. More than 600 participating companies from 25 countries,the company's most advanced IT technology products, will exhibit during KES 2009. Area of activity include Electronic Home Appliances Digital Information Center, Information-Communication Center, Industrial Materials Shop, Electronic Parts Shop, Car Electronics Hall, China and Taiwan national exhibitions.
Distributor for manufacturers of components and parts, the Korean IT and electronics market every sector, KES 2009, Korean companies with extensive networks of commercial conditions to determine the sensitivity of an ideal range of services offered in one package for doing business are honest.

Thematic Sections

> Images
> PC and Personal Digital Device Information
> Transmission Equipment
> Home Entertainment
> Industrial Electronics

Wepsite: KES
Fotoğraflar silinmiştir.
Paylasim için çok tesekkürlerOnay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Teknoloji ile ilgili Güzel bir fuara benziyor Onay açikçasi gitmek isterdim Biggrin
Su bilege takilan aletin ne ise yaradigini çok merak ettim dogrusu :img-hysterical:
Paylasim için Tesekkürler Opucuk
Fotoğraflar silinmiştir.
Eline saglik hemsocugum 2.telefonu tuttum Smile
Genis katilimli ve önemli bir fuar.Tesekkür ederiz Hale.Onay
(Çeviri için de Merve'ye tesekkürler)...
Yakin zamanda gerçeklesek bir fuar.Çok güzel tanitmissin ablacim tesekkkürler Smile
Tesekkürler.
Güzel bir tanitim olmus.Emegine saglik Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi